- 11 Nisan 2007
- 83.024
- 481.839
Gelmeden 10 dk da at makineyeMutfak toplu diiil heryer tekrar karıştı. Üstüne birde Migren geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmeden 10 dk da at makineyeMutfak toplu diiil heryer tekrar karıştı. Üstüne birde Migren geliyor
Kim gelmeden diyorum yaaa off beynim buharlaştı herhalGelmeden 10 dk da at makineye
O nasıl bir şey acaba ?Karamelli mısır diye yediler beni
O nasıl bir şey acaba ?
Bi dahaki sefere senin elinden yiyek diyeydin ay şimdikiler fenaPatlamış mısıra toz şeker döküp kavurur gibi çevire çevire karamelize ediyorsun.
Fazla karamelize oldu benimki tüh diyorum kızım da diyoki bi dahakine daha dikkat edersin
Mikrodalga varsa kek olur hemenKeşke youtu.be dan tarife bakmayaydim gece gece canım çekti tadını bile bilmediğim halde evde de mısır yok ki.
Canım şekerli bir şey istedi gideyim de gece gece helva yapayım napim
Hamile var bahsediyoruz bari resim atmayakEki Görüntüle 3444526 Eki Görüntüle 3444525
Helva da eşimle hemfikir olunca son dakika benden gece gece bulaşık çıkarıyorum kendime
Bonus haklısın
Bende de o sorun bonus ya. Hiç koku olmazdı lazer yaptırdım ondan sonra fena. Roll on falan fayda etmiyor. Sadece boykot olan bi tanesi iyi. Bide şimdi öze dönüş diye bi yerden almıştım kendi yapıyor o iyi geldi gibi bakalım. Şu boykot ürünleri tamamen çıkarmak istiyorum tek tük bile kalmasınKOku hiç sorun değil bir tutam karbonat bile sürsen koku olmaz
Bebe budrası denedin mi hiç Sweetimm ben yıllardır kullanırım hiç koku olmazBende de o sorun bonus ya. Hiç koku olmazdı lazer yaptırdım ondan sonra fena. Roll on falan fayda etmiyor. Sadece boykot olan bi tanesi iyi. Bide şimdi öze dönüş diye bi yerden almıştım kendi yapıyor o iyi geldi gibi bakalım. Şu boykot ürünleri tamamen çıkarmak istiyorum tek tük bile kalmasın
Hiç denemedim onu abla. Bide onu deneyim. Çok pişman oldum lazer yaptırdığıma gerçekten. Nasıl bir zarar veriyorsa yapıyı bozuyor resmenBebe budrası denedin mi hiç Sweetimm ben yıllardır kullanırım hiç koku olmaz
Bende de o sorun bonus ya. Hiç koku olmazdı lazer yaptırdım ondan sonra fena. Roll on falan fayda etmiyor. Sadece boykot olan bi tanesi iyi. Bide şimdi öze dönüş diye bi yerden almıştım kendi yapıyor o iyi geldi gibi bakalım. Şu boykot ürünleri tamamen çıkarmak istiyorum tek tük bile kalmasın
Hiç denemedim onu abla. Bide onu deneyim. Çok pişman oldum lazer yaptırdığıma gerçekten. Nasıl bir zarar veriyorsa yapıyı bozuyor resmen
Roll on falan artık etki etmiyor resmen. Deotak bakayım bide. Karbonat denemiştim o da işe yaramamıştı bendeBUnu kullandıkça terleme olmadığı için kokuda olmuyor hiç sweet deotak yeşil de koku için iyi krem olanı bi dene.
Ben rolon hiç kullanamazdım zaten yazın ıslak hissinden dolayı hep stik olanlardan alırdım dediğin gibi tamamen çıkardık.
Karbonat ordaki bakteriyi baskılıyor o yüzden karbonat sürünce koku olmuyor tabiki 24 saat geçerli değil