- 25 Ekim 2013
- 7.952
- 18.874
- 50
ben iş yerinde mecburen takıyorum eve gidince genelde çıkarıyorum. yatarken hiç takmamBu sıcakta melet takılmıyor ne yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben iş yerinde mecburen takıyorum eve gidince genelde çıkarıyorum. yatarken hiç takmamBu sıcakta melet takılmıyor ne yapsın
kv desi evde sütyen takmıyomuş onumu bende okudum
Takmasın ince askılı giyip herşeyi görünüyormuşBu sıcakta melet takılmıyor ne yapsın
Ay evet yanında karpuz bide of ki ofbana bana zaten tadı oluyo ama çok ekmek yediriyo yaa
İnsanın hayatı, maneviyatı, evi düzenli olunca farklı ve anlatılmaz bir iç huzur oluyor.
Burayı o yüzden seviyorum her konuda düzen var.
Bonus çocuklarına kendin mi Kuran dersi veriyorsun?
Bende evde takamamben iş yerinde mecburen takıyorum eve gidince genelde çıkarıyorum. yatarken hiç takmam
Senden öğreneceğim çok şey var ben kendim biliyorum ama öğretme konusunda kendime güvenim az sanırım kursa gönderiyorum orda namaz da öğrenecek.Evet ben öğrettim ikisine de ama ders zamanı ihmal ettiğimiz için tekrarsız başlayamadık bu sene
Gecmis bulunmaktayim evet. Yavaş yavaş geldiğini hissediyorum o enercinin. En rahat zaman vallaİkinci trimestır değil mi orda fena iyi olursun 7. Aya kadar
Ben gördüklerimi şuraya yazam her konu ayrı şahane olurduTakmasın ince askılı giyip herşeyi görünüyormuş
Onu diyor gelin hanim
O memeler büyüttü onu emdi tabiki takmasin caniiiğğmmm
Senden öğreneceğim çok şey var ben kendim biliyorum ama öğretme konusunda kendime güvenim az sanırım kursa gönderiyorum orda namaz da öğrenecek.
Disiplini nasıl sağliyorsun?
Ay ne insanlar var emzirmek ne yaBen gördüklerimi şuraya yazam her konu ayrı şahane olurdu
Biz kvye yapma dedikce ne var canım benim oğlum torunum derdi la havlemizi çekerdik
Kaçkere benim çocuklarımı emzirmeye kalkmıştır
Bazı insan fıtratı işte buda benim senin onun sınavımız uyarmış ve halen yapıyorsa yapacak bir şey yok
Ay bayılazaamBen gördüklerimi şuraya yazam her konu ayrı şahane olurdu
Biz kvye yapma dedikce ne var canım benim oğlum torunum derdi la havlemizi çekerdik
Bazı insan fıtratı işte buda benim senin onun sınavımız uyarmış ve halen yapıyorsa yapacak bir şey yok
Gözümde canlandırdım takdir ettim maşallah sana bonus.Tehdit
Şaka şaka azzcık tehdit dermişim
Ödül vs ile gazlıyorum önüme oturtuyorum burda anne yok hoca var diyorum.
Dersi uzun tutmamaya çalışıyorum.
Kuranı ilk öğretirken kurana geçme kutlamasına odaklanmışlardı.
Şimdi yeni hatime başlayacak büyük ilk hatimin duası çok güzel bir dua kutlama yapıcam hatim hediyesi alıcam dedim ekim kasım hiç farketmez bakalım ne zaman nasip olursa.
Gözümde canlandırdım takdir ettim maşallah sana bonus.
Çocuğunu sadece dünyaya hazırlamayan güzel bir anne.
İrade önemli ya.
Senin kararlı duruşun ve iradeli oluşun onları da ileride öyle olmalarına teşvik ediyordur.
Biz kolayına kaçıyoruz.
Ne okudum ben yahuuuBen gördüklerimi şuraya yazam her konu ayrı şahane olurdu