- 2 Ağustos 2013
- 34.141
- 101.604
Yok almadım. Alsam mı almasam mı kararsız kalıyorum hepÖyle diyorlar evet. Teresonu aldıysan denedin mi hiç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok almadım. Alsam mı almasam mı kararsız kalıyorum hepÖyle diyorlar evet. Teresonu aldıysan denedin mi hiç?
Yok almadım. Alsam mı almasam mı kararsız kalıyorum hep
Peeling yok da kese yapıyorum düzenlisweetgirlcandy duşta peelinglerin varsa koltukaltına yap kese yap yüzeydeki ölü deriyi de temizlemiş ol ki ürünler daha fayda etsin
İşte zararlı diye geçen biri yerden yere vurunca vazgeçer gibi oldum. Alayım ya yoksa dediğim gibi boykot ürünü alıyorum mecburenKız at bi tane sepete kargo da yok 100 lira üstüne hemen geliyor.
Gratislerde falan da var.
İşte zararlı diye geçen biri yerden yere vurunca vazgeçer gibi oldum. Alayım ya yoksa dediğim gibi boykot ürünü alıyorum mecburen
Tövbeeee ben niye bunu düşünmüyorum doğru vallaBoykot üründe de aynı maddeden var aynı zarar yani
Tövbeeee ben niye bunu düşünmüyorum doğru valla
toz şekeri dök gavır gavır gavır diyesim geldiPatlamış mısıra toz şeker döküp kavurur gibi çevire çevire karamelize ediyorsun.
Fazla karamelize oldu benimki tüh diyorum kızım da diyoki bi dahakine daha dikkat edersin
atin yav üzulurumHamile var bahsediyoruz bari resim atmayak
toz şekeri dök gavır gavır gavır diyesim geldi
atin yav üzulurum
güzel oluyomu ilk defa duydum .Karamelli mısır diye yediler beni