Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bugün neler yaptım

Nevresim değiştim
İki sele çamaşır katladık oğlumla
Onları yerleştirdim
Evi süpürdük oğlumla
Mutfakta bir iki yer düzenledim
Evi topladım falan
Öyle aman aman iş yapmadım

Pikniğe gittik öğleden sonra orda koşturdum çocuk peşinde, eve yeni girdik.

Kızlar nasılsınız bakalım bütün yapılanlar
Ev süpürüldü
Silindi
Toz alındı
Banyo yıkandı
Çamaşır asıldı
Yemek yapıldı
Minnoş yıkandı

Dışarda işlerim vardı büyük kızıma iç çamaşırı almaya gittik dönüşte parka uğradık eve geldik minnoşu tekrar duş aldırdım şimdi uyuttum bende dinlenmek istiyorum yaaaaa

Benim kızımda öyle canım sürekli ilgi istiyorlar neyse ki benim büyük kızım var o ilgileniyor işleri filan beraber yapabiliyoruz

Benim kızımda öyle canım sürekli ilgi istiyorlar neyse ki benim büyük kızım var o ilgileniyor işleri filan beraber yapabiliyoruz

çok şanslısın gerçekten yaa, allah sana bagislasin ikisini de. cidden o kadar yorgunum ki 3 4 gündür böyle, ne gece düzgün uyuyor ne gunduz. iştahı da yok hic, zorla yediriyorum birşeyler. yürümeyi öğreniyor galiba, koltuklara tutunup kalkmaya adimlamaya başladı. yürütüp alıştırma yaptırmak istiyorum ama kucağımdan da inmek istemiyor.

Hey maşallah

Ben bugün hiçbişe yapmadım malum herif izinli.
Sabah 6.30da kalktık oturum mührünü vurdurmaya lefkoşaya gittik.bankaya markete gittik işimiz öğlen bitti.
Bi kahvaltı yaptık
Bulaşık yıkadım
Pcde takıldım az
Tuvaleti cifledim
Yemek yaptım
Banyo yaptım
Başka da bişe yok
Ocak kaldı ama hiç halim yok
Evi de poh götürüyo gene
Çocuk yok bişe yok bu ev nası bu kadar kirleniyo anlamıyorum
Vicdan yapıp belki ocağı silerim bilmiyorum
Nego evde atılıcak verilecek kıyafet yok kuzum.hepsini giyiyorum, eskiyenleri düzenli olarak atıyorum zaten

Ellerine sağlık bebeğim

Kızlar herkese hayırlı geceler.
Önce yatakları sonra dağınıklıkları topladım.
Balkonu yıkadım
Çamaşırları toplayıp diğerlerini astım.
Arkadaşım geleceğim diye haber verince hazırlık yaptım.
Sonra da yürüyüşe çıktık.
Şimdi de bayılmak üzereyim
Nego bu arada bayramda erzak dolabını halledip fazla kavanozları ayırmıştık. Kolileyip kaldırması kaldı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…