- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
ha ha iyi aklım getirdin kocaya söylüyeyim yaptırsin bir zahmet fırında değilmidün dolmalik biber yaptım
bugün ne pişirecegime karar veremedim.
canim acayip lahmacun çekti kilo aliyorum diye vazgeçicem herade.
anam bacım sen yapma saten fazla iş iki canlısın zatenRutin işleri yaptım
Yatak toplandı
Çamaşır asıldı
Kahvaltı yaptık
Ev süpüruldu
Yemek ocakta.
Birşey yapmadım bugün,halim yoktu...
İçim el vermiyor ablaanam bacım sen yapma saten fazla iş iki canlısın zaten
o zaman kendini yormadan yapİçim el vermiyor abla
Kafama taktiysam illa ki yapıyorum
Tamam canımNego canım benim netim bitti sanırım 27 sine kadar aranızda olamiyacam
Benim kızımda öyle canım sürekli ilgi istiyorlar neyse ki benim büyük kızım var o ilgileniyor işleri filan beraber yapabiliyoruzdaha ne yapacaksın acaba
şuan çamaşır suyuyla lavaboları ovmak için neler vermezdim
kızımı çok seviyorum ama gerçekten çok yoruldum sürekli mırıldanıp kucağımdan inmiyor. biliyorum gecici bu süreçler daha önce de geçti ama artık halim kalmadı sanki.
ev işinden nefret eden ben ev işi yapmak istiyorum yeter ki biri kızımla oynayıp mutlu etsin
Benim kızımda öyle canım sürekli ilgi istiyorlar neyse ki benim büyük kızım var o ilgileniyor işleri filan beraber yapabiliyoruz
Hey maşallahhu kızlar ben geldim
dün kızım aradı elvan annne
mutfak gideri tıkandı gel dedi
tabi evde buz dolabını üst bölümünü
temizledim wc ve banyoyu temizledim
paspas yıkadım 2 yazlık yorgan yıkandı ve ben kızıma gitim anam
mutfak şu içinde açılmamış tabi eşini
bekledik o arda kızım dedim başka iş yapalım çamaşır katladık giyinmeyecekler ayırdık çöpün yanına
indirdik sonra eşi geldi adam çağırdı açtılar eşi mutfağın altını yıkadı ve ben yemek yaptım buz dolabını sildim o arda misafiri geldi tabi çay faslı sonra dedi sabah tekrardan gelip tazikli su sıkacaklar anne sen kal burda dedi kaldım kahvaltı yapıldı geldik gene şu sıktılar gitiler o arda 2 el çamaşır yıkandı serdim bulaşıklar topladım
torunu banyo yaptırıp ev geldim bende duş aldım ve çamaşır makinesi çalıştırdım
Ellerine sağlık bebeğimBen bugün hiçbişe yapmadım malum herif izinli.
Sabah 6.30da kalktık oturum mührünü vurdurmaya lefkoşaya gittik.bankaya markete gittik işimiz öğlen bitti.
Bi kahvaltı yaptık
Bulaşık yıkadım
Pcde takıldım az
Tuvaleti cifledim
Yemek yaptım
Banyo yaptım
Başka da bişe yok
Ocak kaldı ama hiç halim yok
Evi de poh götürüyo gene
Çocuk yok bişe yok bu ev nası bu kadar kirleniyo anlamıyorum
Vicdan yapıp belki ocağı silerim bilmiyorum
Nego evde atılıcak verilecek kıyafet yok kuzum.hepsini giyiyorum, eskiyenleri düzenli olarak atıyorum zaten
Let go dan satışa çıkarabilirsiniz.Bir sorunları , deformeleri yok kullanılabilirler , yer kaplıyorlar bu da gözüme batıyor . Sanırım dediğiniz gibi yapmalıyım