- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.415
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil ifade koyacağım bilemedim oğluna çık geçmiş olsunYemek koydum. Oğlumun parmağı çıkmış eve erken geldiler. Eşim yalvardı ayaklarıma kapandı nolur evi ben süpürmek istiyorum diye peki dedim. O işte bitti ohhh
Oğlunun Parmağı mı çıkmış geçmiş olsun lorammYemek koydum. Oğlumun parmağı çıkmış eve erken geldiler. Eşim yalvardı ayaklarıma kapandı nolur evi ben süpürmek istiyorum diye peki dedim. O işte bitti ohhh
Gönül niye koltuk siliyosun adamı hasta etme yaOturma odasının koltukları sildim
Aşırı uğraşmadim bi kendine gelsin diye şimdi misafir odasının da bi geçeyim üstten
Benim ki tiz almak gibi bi tık üstü
Koltuk silme dediğime bakmayın
Bende anladım ki parmak çıkmış, bunlar ev süpürme peşinde beğeni mi atayım güleyim mi bilemedimNasil ifade koyacağım bilemedim oğluna çık geçmiş olsun
Süpürge işine sevindim
zaten istanbul için fırtına yağmur uyarısı geldi akomdanEşim erken geldi şu kargoyu almaya çıktım öyle rüzgar var ki bu baş napsın
parmağı nasıl çıkmış geçmiş olsun loracımYemek koydum. Oğlumun parmağı çıkmış eve erken geldiler. Eşim yalvardı ayaklarıma kapandı nolur evi ben süpürmek istiyorum diye peki dedim. O işte bitti ohhh
Ne bileyim çok kirleniyor ha silince çok mu temiz oluyor yok ama bi rahatlama geliyorGönül niye koltuk siliyosun adamı hasta etme ya
ayenn abla bende okurken şu şekil oldumBende anladım ki parmak çıkmış, bunlar ev süpürme peşinde beğeni mi atayım güleyim mi bilemedim
Bende anladım ki parmak çıkmış, bunlar ev süpürme peşinde beğeni mi atayım güleyim mi bilemedim
Sagolun kızlar. Ya artık sakin kalmaya çalışıyorum. Yoksa oluyor olan. topa yanlış vurmuş parmak Bayaa yer değişmiş. Ama iyi yani şu an bide sabah ona bir süre top oynamamasini söylemiştim. Onun keyfi yerinde evi de supursun bana bi relaxlik çoktu yineparmağı nasıl çıkmış geçmiş olsun loracım
Örtü alNe bileyim çok kirleniyor ha silince çok mu temiz oluyor yok ama bi rahatlama geliyor
Yakınlarım tarafından örtü almaya ikna edilmek üzereyim
Tamam örtü önerisi de gönderin o zamanSagolun kızlar. Ya artık sakin kalmaya çalışıyorum. Yoksa oluyor olan. topa yanlış vurmuş parmak Bayaa yer değişmiş. Ama iyi yani şu an bide sabah ona bir süre top oynamamasini söylemiştim. Onun keyfi yerinde evi de supursun bana bi relaxlik çoktu yine
Örtü al
bioblasın ürünlerini kullanıyorum canım 2 3 Ay oldu dökülme vardı bittiSimdi o günlerdir ertelediğim mekana geçiş yapıyorum
Kızlar alakasiz giriş yapıyorum ama şampuan önerisi istiyorum sizdenn
Ben ismini bilmiyorum da nereye gitsem bu ortuden var burda da Pinhan da vardı sanırım. Atiyim resim Lastikliyi denicem sarkma falan yok gördüğüm kadarıyla koltuğun heryerini de kaplıyorTamam örtü önerisi de gönderin o zaman
Bi bakicam artık
Tamam canım o boykot değil dimibioblasın ürünlerini kullanıyorum canım 2 3 Ay oldu dökülme vardı bitti
Ayy öyle bisey olsa güzel olur gerçekten deBen ismini bilmiyorum da nereye gitsem bu ortuden var burda da Pinhan da vardı sanırım. Atiyim resim Lastikliyi denicem sarkma falan yok gördüğüm kadarıyla koltuğun heryerini de kaplıyor