- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.415
- 32
Değil diye biliyorum da yine de bakayımTamam canım o boykot değil dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil diye biliyorum da yine de bakayımTamam canım o boykot değil dimi
Oğluna geçmiş olsun canımYemek koydum. Oğlumun parmağı çıkmış eve erken geldiler. Eşim yalvardı ayaklarıma kapandı nolur evi ben süpürmek istiyorum diye peki dedim. O işte bitti ohhh
Geçmiş olsunKızlar hayırlı cumalar. Kızımın ateşi var boğazı ağrıyor. Evde yapabileceğim önerebileceğiniz bişey var mı antibiyotik vermesem hemen
Ben dermokil kullanıyorum saçlarım kalın telli dalgalı iyi benim için kizlarin saçları farklı ama onlara da iyi geliyor boykot ürünü de değilSimdi o günlerdir ertelediğim mekana geçiş yapıyorum
Kızlar alakasiz giriş yapıyorum ama şampuan önerisi istiyorum sizdenn
Sağol canımOğluna geçmiş olsun canım
Sen nasıl denemedinSütlü irmik tatlısı denediniz mi hiç
Hafif geliyogdhsjssk hiç yapmadım oğlanın boğazı için yumuşak olur mu ki diye denicem oyum serbetlilerden yanaSen nasıl denemedin
ŞErbetli ayrı sütlü ayrı ya bi parça da tereyağ koyarsan mis gibi olurHafif geliyogdhsjssk hiç yapmadım oğlanın boğazı için yumuşak olur mu ki diye denicem oyum serbetlilerden yana
Ahh deme bunuuu ben hep sütlü yaparımSütlü irmik tatlısı denediniz mi hiç
Amin sağolun güzeldir Mardin inşallah nasip olurAllah bağışlasın yavrularını mardini hep merak etmişisizdir ailecek hayalimiz gelip gezmek oraları bakalım, nasip olursa birgün
Ay bi deneyim heveslendimAhh deme bunuuu ben hep sütlü yaparım
Benimde o tarihi dokusuna hayran kaldığım şehirlerden babamla gitmiştim ama küçüktüm onun da etkisi ile büyülü bir iz bıraktı bendeAmin sağolun güzeldir Mardin inşallah nasip olur