- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
Yok canim haftaya bugün gelecek
Gözünaydın sana.ama benimki gelip geri gidecek 1 aylik görevi .gelirkende babamlari getirecek insallah.
Hayret bizimkilerin yollari nasil ayrı düşmüs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim haftaya bugün gelecek
Deneyim bi valla soğudum resmenOpera beta opera mini falan vardı onlar nasıl acaba bende tık yok eskisi gibi. Firefox vardı bi de onu dene istersen
Geçmiş olsun canım. Karadut özü varsa boğaz yaralarına falan iyi geliyor. Ateşe de ben ayağının altına limon sürüyorum. Udi hindi yağı, defne yaprağı yağı falan kullanıyorumKızlar hayırlı cumalar. Kızımın ateşi var boğazı ağrıyor. Evde yapabileceğim önerebileceğiniz bişey var mı antibiyotik vermesem hemen
Geçmiş olsun loriş sen nasılsınYemek koydum. Oğlumun parmağı çıkmış eve erken geldiler. Eşim yalvardı ayaklarıma kapandı nolur evi ben süpürmek istiyorum diye peki dedim. O işte bitti ohhh
Sağol canım. Ben iyiyim çok şükür havalar beni benden alıyor yine olsun sen nasılsınGeçmiş olsun loriş sen nasılsın
Gecmis olsun canimKız bir takım almıştım rengi mint yesiliydi. Elime gelen kına yesili püüü çok bozuldum
Bende şükür daha iyiyim bu aralar biraz tahammülsüzümSağol canım. Ben iyiyim çok şükür havalar beni benden alıyor yine olsun sen nasılsın
Bi posta çamaşır katladim yerleştirdim
Ne kirli ne temiz giysiler vardı onalri kısa program da yıkadım astim
Simdi yemek hazırlığına girdim
Ütü ve dolap duzeni yarına kaldı
Begenerek alacagin bi ortü al.hani koltuguna yakissin.ben öyle yaptim çirkin durmuyor .ve o kadar alistik ki ortu sermezsek oturamiyoruz.ozellikle eşimAhh deme bunuuu ben hep sütlü yaparım
Gerçekten aşırı takıntım vardı ama sermeden duramiyorum. Misafir gelince kaldiriyordum artik onu da yapmiyorumBegenerek alacagin bi ortü al.hani koltuguna yakissin.ben öyle yaptim çirkin durmuyor .ve o kadar alistik ki ortu sermezsek oturamiyoruz.ozellikle eşim
Sürekli duzeltiyorum silmekten iyidir.
Eski koltugumu yillarca cok sildim hatta takinti yaptin dediler bana.
Sonra koltugumu degistirdim guzel de bi örtü aldim oh mis.hem yaslandikcaboyun kol agrısı artik sildirmiyor
Bende karamürver özü vardı ondan veriyordum güya bağışıklığı güçlendiriyor diye hiç inanmadım yaniGeçmiş olsun canım. Karadut özü varsa boğaz yaralarına falan iyi geliyor. Ateşe de ben ayağının altına limon sürüyorum. Udi hindi yağı, defne yaprağı yağı falan kullanıyorum
Ateşten değilde boğazdan sanırım antibiyotik yaK KurkmantoluS nasıl oldu kızın?
DR mu verdi antibiyotiği ateşi bi takip edip öyle başlamak lazım aslında Allah şifa versin
Geçmiş olsun canım çabucak toparlar inşBende karamürver özü vardı ondan veriyordum güya bağışıklığı güçlendiriyor diye hiç inanmadım yani
Ateşten değilde boğazdan sanırım antibiyotik ya
Koltuk örtüsü candırGerçekten aşırı takıntım vardı ama sermeden duramiyorum. Misafir gelince kaldiriyordum artik onu da yapmiyorum
Geçmiş olsun loraYemek koydum. Oğlumun parmağı çıkmış eve erken geldiler. Eşim yalvardı ayaklarıma kapandı nolur evi ben süpürmek istiyorum diye peki dedim. O işte bitti ohhh
Kamp yeri bana yakın mı acep2 tane baton kek yaptım pişti
2 kilo yufkadan 3 tepsi börek yaptım fırında.
Ben de az dinlendim çıkanları yıkıyorum