- 27 Ağustos 2022
- 4.231
- 7.211
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çadırda mı kalacaksınızHava soğudu bakalım inşallah öyle olur
1 çadır 1 tiny inşallahÇadırda mı kalacaksınız
Ne kadar güzel inşAllah hava da çok güzel olur şimdiden iyi eğlenceler3 günlük kampa gidicez kardeşimle çoluk çocuk bebek.
Kalktım bi cilt temizliği yaptım abdest aldım başladım bi yerden
İyi eğlenceler bonus inşallah güzel geçer1 çadır 1 tiny inşallah
Allah bağışlasın yavrularını mardini hep merak etmişisizdir ailecek hayalimiz gelip gezmek oraları bakalım, nasip olursa birgünMaşallah ne güzel bende mardinliyim 6 yılık evliyim bir kızım var 5 yaşında bir tanede oğlum 2 yaşında univ mezunu ev hanımı
Operanın kendi ayarlarına bak bakalımBi kadının vücuduna sağına soluna krem sürmesini izleyerek sizleri okumaya çalışıyorum yahu yine çıktı bu reklam dün düzeldi diyordum
Baktım her yere reklam engelleyiciyi açtım kapattım sildim yükledim yok. Düzeliyor geri çıkıyor bir süre sonraOperanın kendi ayarlarına bak bakalım
Opera beta opera mini falan vardı onlar nasıl acaba bende tık yok eskisi gibi. Firefox vardı bi de onu dene istersenBaktım her yere reklam engelleyiciyi açtım kapattım sildim yükledim yok. Düzeliyor geri çıkıyor bir süre sonra
Tutulma varmış diye okumuştum hızlıca geçtim bakmak istemedim belki ondandır bir sebebi olmalı dhhdjdjHiç sorma bonus ya hala başım ağrıyor düne göre iyiyim ama bi değişik ağrı ağrıda değil ağırlık var gibi
Ya çok güzeeel1 çadır 1 tiny inşallah