Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gittin mi gönül

Ula bi baksana ardına gelen var mı diye
Kız gittim ama pek de bisey yapmadim🫠
Arama yaptım sila i rahim niyetine cumalasmaya 🥰
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi maratona gelem mi?
🍉Kahvaltı bulaşığını topladım
🍉Bulaşık mak boşalttım
🍉Havalanan elyafları doldurdum yastığa
🍉Ev süpürcem birazdan

Regl olmam lazım olamadım patlıcak gibiyim
Hareket halinde olmak istediğim bir gün
Oh maşallah maşallah ne güzel işler bitmiş 🥰🥰
İsteyenler var biri de benim pinhan gitti mi bilmem.

Yarın namazda yola çıkıcam şaka gibi çok işim olduğunda bazen kitleniyorum.
Ben aynı böyle oluyorum haftasonu bende şehir disi yapicam günü birlik hafta başından beri diyorum ki şu ütüler yap o güne kalmasın ama hala yapacam bu arada koltuk silme fikri geldi mesela ne alaka yani 🤔🤔😶‍🌫️

Bende arama yaptım bu benim için büyük bir iş çünkü pek aktif değilim ✅
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım✅
Krlent kılıfları ve seccadeleri yikamaya attım✅️ yikandilqr astim✅
Akşam için ön hazırlık yemek koydim✅
Mutfağı topladım✅
Bulaşık m çalıştırdım ✅
Oturma odasını detaylıca supurdum ✅
Koltukları da güzelce dip köşe süpürdüm ✅
Şimdi bi şehriye çorbası yapicam oğlum acıkıyor gibi sonra koltukları silerim 🔄
Ama asla ütü yapmam 😆😆

Kızlar hayırlı cumalar. Kızımın ateşi var boğazı ağrıyor. Evde yapabileceğim önerebileceğiniz bişey var mı antibiyotik vermesem hemen
Geçmiş olsun ateş için ilaç vermek istemiyorsan duş aldır istersen. Boğaz için ılık suya sirke limon bal yapıp içirebilirsin

Kızlar hayırlı cumalar. Kızımın ateşi var boğazı ağrıyor. Evde yapabileceğim önerebileceğiniz bişey var mı antibiyotik vermesem hemen
Geçmiş olsun canım ılık tuzlu su ile gargara yaptırsan, bol sıvı tüketse çorba, meyve suyu, su falan.
Aklıma bunlar geldi

Geçmiş olsun ateş için ilaç vermek istemiyorsan duş aldır istersen. Boğaz için ılık suya sirke limon bal yapıp içirebilirsin
Bunu içmez ki :KK43: yok aslında antibiyotik yerine diye düşünmüştüm ama riske alıyormuşum gibi geldi en iyisi vereyim antibiyotik
Geçmiş olsun canım ılık tuzlu su ile gargara yaptırsan, bol sıvı tüketse çorba, meyve suyu, su falan.
Aklıma bunlar geldi
Sarımsakli tarhana yaptım 2 kase içti Karpuz yedi başka da bşy yemedi

Çok geçmiş olsun canım. Ilik kemikli çorba çok iyi geliyor bol bol içsin. Dut kurusunu kaynatıp içirmekte rahatlatıyor boğazı. Sürekli sıcak ve ılık şeyler,ballı limonlu ıhlamur inşallah ilaçlara gerek kalmadan geçer hemen Allah şifa versin 🌸

Çok.gecmis olsun canım ayaklarının altına kuru soğan kesip koyabilirsin üstüne çorap hızlı düşürüyor şifa olur inşallah 🤲🏻

X