golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Benim akşama misafirim var maratonlardan maraton beğeniyorumBugün dışarda değilimmaraton için cengaverleri beklerim.
Siz mi kendinizi ortaya atarsınız yoksa ben mi sizi etiket yapayım nil ankalar
Şu mesaja ne atsam bilemedim kıza üzüldüm hastaymış ama senin yatmak hoş geldiğinden değil lafına da gülesim geldiKüçük biraz rahatsız kırgın gibi 5 ten beri uyumuyor yanına yattım şimdi benle uyur belki.
Yoksa hiç yatmak hoş geldiğinden değil
Ben de böyle düşündümÇiçekçiye
Kolay gelsin canım misafirin mi varŞu saate kadar sadece oğlana kahvaltı yaptırdım
Magnolia yaptım
Şimdi şerbetli tatlı yapıyorum
Daha temizlik var
Tuzlular var
Evet akşama misafirim varDolap ve çekmece içlerine acil girmem lazım
Kolay gelsinnEvet akşama misafirim var
Yaklaşık 4 sene önce çok tembelim hiç iş yapmak istemiyorum vs diye konu açmıştım. Şimdi ki halime bakıyorum da evde yapacak iş bulamıyorum. Ne çok değişmişim bonusKüçük çocuklu bir kadın çok düzenli çok bakımlı biraz zor.
Hiç çocuk yokmuş gibi olamaz ki Allah bağışlasın bir de huysuz çocuksa çok zor bir şey yapıyorsunuz anne olarak.
KIsa kısa planlayıp buraya yazabilirsiniz.
Şu odayı toplayacağım şurayı sileceğim diye mesela yazın.
Sonra da biten işinizi yazın topladım sildim diye. Yazmak iyi gelecektir.
Bende burayı öyle bir dönemimde keşfettim bir tükenmişlik ve hiç bir şey yapmayı istemediğim bir zaman daYaklaşık 4 sene önce çok tembelim hiç iş yapmak istemiyorum vs diye konu açmıştım. Şimdi ki halime bakıyorum da evde yapacak iş bulamıyorum. Ne çok değişmişim bonussen hatırlıyor musun o konuyu bi kişi bayağı linç etmişti
Ben telefonun dns ayarlarından bir ayar yapmıştım sweet bu reklamlar için. Hiç çıkmıyor reklam ama seninki operadan mi kaynaklı acaba bilemedimOperadan giriyorum ama reklam dünden beri. Hiç giresim gelmiyor çözüm bulmam lazım yazdığım yazıyı göremiyorum reklamdan
Ben dümdüz Chrome dan giriyorum bu aralar hiç reklam yok bendeBen telefonun dns ayarlarından bir ayar yapmıştım sweet bu reklamlar için. Hiç çıkmıyor reklam ama seninki operadan mi kaynaklı acaba bilemedim
O zaman daha iyi düzelmiş belki de ben birkaç ay önce yapmıştım bi ayar da reklam çok çıkıyor diye insanın sinirini bozuyor ciddenBen dümdüz Chrome dan giriyorum bu aralar hiç reklam yok bende
Mutfak toplandı bulaşık makinesi boşaltıldı fırın ocak temizlendi dolaplar üstten silindi çocuklara öğle yemeği verildi en son yerler supuruldu çamaşır serildi bir posta katlandı ev supuruldu şimdilikHoş geldin o vakit
Mutfağını topla gel yaz
Çamaşırı katla gel yaz
Nasıl istersen sana kalmış maksat motive olmak
bende çiçekçiyemi dicektimKız niye güldün kalbim çıkıcak yerinden
Giderken çiçekçiye mi uğrasam ne