Canım bende seni gördüğüme çok mutlu oldum hemşom
Evet oldu, sürpriz oldu bize de, oğlanları 3 ledim, kızım olmuyormuş benim
Amin kuzum o gün çok bunalmıştım
İçimden geçenleri yazmışım, şimdi daha iyiyim şükür sağlıklı olsunlar, senin kız büyümüştürsen nasılsın çocuklar nasıl
Malesef eşimden başka kimse yok, o da akşam oluyor akşam bebekte onda oluyor, annem arada geliyor ama o da rahatsız onun gelmesi de iyi geliyor bana
Çok şükür geçici, Rabbim sağlık huzur versin hepimize
Çok haklısın, o gün çok bunalmıştım öyle içimden geçenleri yazmışım, çok şükür geçici bir dönem sizin yazdıklarınız destekleriniz de çok iyi geldisenin çocuklar kaç yaşında
Maşallah Allah bağışlasın yavruları12 - 9,5 yaşında kızlarım var onlardan büyük abileri var.
Eh işte ablacim hamileyim 7.aydayım, gebelik şekerim çıktı çok yüksek değil ama sınırda. Diyete başladım iyi gidiyor birkaç gündür olması gerektiği aralıklarda şükür
Maşallah Allah bağışlasın yavruları
Benimde 12 8 ve birde 2 aylık yavru
Aynı gibi yaşları peşpe olmuş senin de. 6 ve 3. Sınıftalar kızlar
Allah kucağınıza almayı nasip sağlıcakla gelsinEh işte ablacim hamileyim 7.aydayım, gebelik şekerim çıktı çok yüksek değil ama sınırda. Diyete başladım iyi gidiyor birkaç gündür olması gerektiği aralıklarda şükür
Evet ablacım çıkmaya çalışıyorum her gün yürüyüşe. Amiinn inşallah Allah razı olsunOyy ne güzel haber hayırlı olsun
Hiç takma şekeri de dikkat edince sorun çıkmıyor ölçüyosun zaten tokken de ölçüp denersin kendini.
Yürüyüşler yap oda şekere çok iyi geliyor.
Sağlıkla doğsun inşallahdarısı en kolayından en hayırlısından Tiniminimavihanim ve Hayalkuran başına
Amiinn ablacım Allah razı olsunAllah kucağınıza almayı nasip sağlıcakla gelsin
Güldüm ama dişçiye mi yoksaBilin bakalım ben bugün nereye gidicem
Maşallah Allah bağışlasın yavruları
Benimde 12 8 ve birde 2 aylık yavru
12 - 9,5 yaşında kızlarım var onlardan büyük abileri var.
Kız niye güldün kalbim çıkıcak yerindenGüldüm ama dişçiye mi yoksa
Ben varımBugün dışarda değilimmaraton için cengaverleri beklerim.
Siz mi kendinizi ortaya atarsınız yoksa ben mi sizi etiket yapayım nil ankalar
Benimde aklıma okuyunca direk dişçi geldi ay pardon diş hekimiKız niye güldün kalbim çıkıcak yerinden
Giderken çiçekçiye mi uğrasam ne