Düzenli Evimiz & Hayatımız

akrabası vardır belki

hoş geldiniz

Maşallah yapamıyorum diyenden kork dizi dizi dizmişsin işleri eline sağlık

Yok ya hiç hatırlamadım yazdım mı ben konuya peki?

Yapacak iş bulamıyorum kısmına bi gözük belerdi

Hoşgeldinnn ellerine sağlık bak nasıl ilk günden motive oldun daim olsun

Hoşgeldinnn ellerine sağlık bak nasıl ilk günden motive oldun daim olsun
Hoşbuldukkmotive olmak önemli gerçekten bide asilnda mesele temizlemekten ziyade temiz tutmak mesela bı gün dursam 5 gün toparliyamiyorum o yüzden rutin ve düzen çok önemli inşallah oda olur

Bizden kimsenin o konuya neden yazmadığını hatırladım 2020 Ekim ayı covid gittikçe artıyor Negonun babasını kaybetmesi hepimizi çok etkilemişti yazmıyorduk doğru düzgün.

Nerden bileyim 2,5 ay sonra da annemi kaybedeceğimi...yakın geçmiş ama sanki 40 yıl gibi

Bu arada kızlar size bi şey soracağım ben şu ilbays bezlerden aldım mesela sileceğim yüzeye deterjan sıkıp onunla silsem bozulur mu acaba
Bozuluyor gölge onu duru suyla kullan ne için kullanacaktın ki? Mutfakta mesela aspiratörü silip onunla kuruladığım oldu ilkten çok iyi oluyor ama sonradan bez temas edip yıkandıkça bozuldu.
Koruyabilirsen ne ala.

Ben kullanıyorum canım ilbays bezleri ama deterjanlı değil duru suyla
Tamamdır öyle kullandım zaten ama yine Bi sorayım dedim
Bozuluyor gölge onu duru suyla kullan ne için kullanacaktın ki? Mutfakta mesela aspiratörü silip onunla kuruladığım oldu ilkten çok iyi oluyor ama sonradan bez temas edip yıkandıkça bozuldu.
Koruyabilirsen ne ala.
Bonusum genel kullanmak istiyorum birini toz için birini mutfakta birini camda diye düşündüm. Mutfak için deterjanlı kullansam olur mu diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…