akrabası vardır belkiHidirlez de herkez tuz yemiş yatmışneymiş
Evleneceği kişiyi görecekmiş hiç duymamıştım.
Bende dis koltuğuna uzandım diş aletlerini gördüm diş doktorunu gördüm
Benim beyaz atlı prensim.disci mi olucak acaba dedim
Ama benim doktor kadın
Kaderin böylesine yazıklar olsun
hoş geldinizAradığım konuya denk geldim ben evli biri 5 yaşında kızım ve 2 yaşında oğlum var kızım aşırı beni yoran sürekli ağlayanve inatçı biri bu beni duygusal fiziksel çok yoruyor aksamm uyurken sabah böyle böyle evi duzenliyecem plan yaparım ama sabaha enerji 0 mecburi üstten yaparım işleri çok özenirm hem eve hem kendine bakan kadınlara
Gülerek yazdım zatenBenim akşama misafirim var maratonlardan maraton beğeniyorum
Şu mesaja ne atsam bilemedim kıza üzüldüm hastaymış ama senin yatmak hoş geldiğinden değil lafına da gülesim geldi
Mutfak toplandı bulaşık makinesi boşaltıldı fırın ocak temizlendi dolaplar üstten silindi çocuklara öğle yemeği verildi en son yerler supuruldu çamaşır serildi bir posta katlandı ev supuruldu şimdilik
Yaklaşık 4 sene önce çok tembelim hiç iş yapmak istemiyorum vs diye konu açmıştım. Şimdi ki halime bakıyorum da evde yapacak iş bulamıyorum. Ne çok değişmişim bonussen hatırlıyor musun o konuyu bi kişi bayağı linç etmişti
HoşgeldinnnMutfak toplandı bulaşık makinesi boşaltıldı fırın ocak temizlendi dolaplar üstten silindi çocuklara öğle yemeği verildi en son yerler supuruldu çamaşır serildi bir posta katlandı ev supuruldu şimdilik
HoşbuldukkHoşgeldinnnellerine sağlık bak nasıl ilk günden motive oldun daim olsun
Hoş geldinHoşbuldukkmotive olmak önemli gerçekten bide asilnda mesele temizlemekten ziyade temiz tutmak mesela bı gün dursam 5 gün toparliyamiyorum o yüzden rutin ve düzen çok önemli inşallah oda olur
Sağol canımKolay gelsinn
Menü de neler var
Ellerine sağlık çok güzel menüSağol canım
Makarna salatası
Tavada börek
Taş kadayıf
Magnolia
Sağol bonusumEllerine sağlık çok güzel menü
Ben kullanıyorum canım ilbays bezleri ama deterjanlı değil duru suylaBu arada kızlar size bi şey soracağım ben şu ilbays bezlerden aldım mesela sileceğim yüzeye deterjan sıkıp onunla silsem bozulur mu acaba
Bozuluyor gölge onu duru suyla kullan ne için kullanacaktın ki? Mutfakta mesela aspiratörü silip onunla kuruladığım oldu ilkten çok iyi oluyor ama sonradan bez temas edip yıkandıkça bozuldu.Bu arada kızlar size bi şey soracağım ben şu ilbays bezlerden aldım mesela sileceğim yüzeye deterjan sıkıp onunla silsem bozulur mu acaba
Tamamdır öyle kullandım zaten ama yine Bi sorayım dedimBen kullanıyorum canım ilbays bezleri ama deterjanlı değil duru suyla
Bonusum genel kullanmak istiyorum birini toz için birini mutfakta birini camda diye düşündüm. Mutfak için deterjanlı kullansam olur mu diye düşündümBozuluyor gölge onu duru suyla kullan ne için kullanacaktın ki? Mutfakta mesela aspiratörü silip onunla kuruladığım oldu ilkten çok iyi oluyor ama sonradan bez temas edip yıkandıkça bozuldu.
Koruyabilirsen ne ala.
Toz ve cam mükemmel oluyorTamamdır öyle kullandım zaten ama yine Bi sorayım dedim
Bonusum genel kullanmak istiyorum birini toz için birini mutfakta birini camda diye düşündüm. Mutfak için deterjanlı kullansam olur mu diye düşündüm
Aynen ben de beğendim iz kalmıyor tek seferdeToz ve cam mükemmel oluyor