- 1 Aralık 2021
- 12.026
- 40.337
- 34
Dün gece durum yapmışlar oradan gördüm annemlerin meyva ağaçları ve bahçeyi dondurmus arıların çoğunluğu da ölmüş sanırım hava sıcak olunca aldanıp uyanmışlardıKar mı yağmış cidden burasıda buz gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece durum yapmışlar oradan gördüm annemlerin meyva ağaçları ve bahçeyi dondurmus arıların çoğunluğu da ölmüş sanırım hava sıcak olunca aldanıp uyanmışlardıKar mı yağmış cidden burasıda buz gibi
Evet dedemler de orada sınır da oturuyor bize çok yakın tarlalarda zaten mantar hastalığı ve fare sorunu vardı bu sene zahmetli diye çoğu kişi tarla ekimi yapmıyor zaten son yıllardaBizim memleketin ilcesi darendeye yağmış
Rabbim çifcinin yardımcısı olsun çoğu emek hassat gitti
Tuhaf mayıs eskiden oluyor muydu ki böyle. Kv lerde sabah üzülmüştür baya geçen hafta hava çok iyi diye Ekim yapmışlar toprakla ugrasmislardi.Dün gece durum yapmışlar oradan gördüm annemlerin meyva ağaçları ve bahçeyi dondurmus arıların çoğunluğu da ölmüş sanırım hava sıcak olunca aldanıp uyuyanmışlar
Bende bir şey yapmadım bugünDün soyle yapicam böyle yapicam diyordum hala çay içiyorum
Tohum çıkmamıştır bir haftada birşey olmaz domates biber patlıcan gibi fide etmişti annemler domatesin yaprakları kararmış güneş vurunca belli olur tamamen gitti mi kurtarılır mıTuhaf mayıs eskiden oluyor muydu ki böyle. Kv lerde sabah üzülmüştür baya geçen hafta hava çok iyi diye Ekim yapmışlar toprakla ugrasmislardi.
Yemekten geldim bende içiyorum şifa olsun ruhumuza bedenimize
Amiin Penyezcim.. İyi gelsinYemekten geldim bende içiyorum şifa olsun ruhumuza bedenimize
merhaba bnmde kasımda doğum aynıyız demek hamile badiymişiz meğerEvet .
Bu yeni olan 2. Gebeligim.
kasım da doğumum allahin izniyle insallah.
Sizede hayırlısı olsun insallah.merhaba bnmde kasımda doğum aynıyız demek hamile badiymişiz meğer
Afiyet olsun
karmı yağdı sivasaKar yağmış gece bahçeyle ilgilenemedim diye üzülüyordum şimdi yapsaymışım soğuk vurup tekrar Ekim işleriyle uğraşmak vardı diyorum