- 8 Aralık 2011
- 44.059
- 153.819
Sağlık en büyük servet herşey yallan kuzum Rabbim sağlık zenginliği versin gerisi gelirSağlık çok önemliymiş efser. Bi anda herseyin mahvoluyor hele konu evlat olunca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık en büyük servet herşey yallan kuzum Rabbim sağlık zenginliği versin gerisi gelirSağlık çok önemliymiş efser. Bi anda herseyin mahvoluyor hele konu evlat olunca.
Allah Şifalar versin inşallahSağol ablacım. Boğazında apse vardı kemik kas ve lenflere sıçramış olmasından şüphelendiler. Apse büyüktü delik oluştu boğazında inşallah iyiye gidiyor
Bugün burası iyi gibi ama.genel olarak.soguk biz tekrardan kombiyi açtık 2 gündürBuz gibi bir hava var 0° ne mayıs ayında dondum
Evet bizde açtık gece eksiye düşüyor zatenBugün burası iyi gibi ama.genel olarak.soguk biz tekrardan kombiyi açtık 2 gündür
Sizin ora neresiydi canımEvet bizde açtık gece eksiye düşüyor zaten
Sivasın ilçesindeyim ben aşık Veyselin memleketiSizin ora neresiydi canım
Su şehrine gitmiştim bendeSivasın ilçesindeyim ben aşık Veyselin memleketi
Kar yağmış gece bahçeyle ilgilenemedim diye üzülüyordum şimdi yapsaymışım soğuk vurup tekrar Ekim işleriyle uğraşmak vardı diyorum
Bu ne soğuk anam kışlıkları da kaldırdım
Günaydınnnnnnnnnn
Kar mı yağmış cidden burasıda buz gibiKar yağmış gece bahçeyle ilgilenemedim diye üzülüyordum şimdi yapsaymışım soğuk vurup tekrar Ekim işleriyle uğraşmak vardı diyorum