- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şkur canim sıkıntı çıkmamis heralde evladında.evlat bambaska ya onlara hic bise olmasinGelen giden çoktu ekstra yoruldum. Ev fena oldu genel toplu ama tozlu gibi. Balkona geçen ki yağmurda alttan su vurmuş görmedik halı çok fena ıslanmış hala suluydu. Yarın biseyler yapmam lazım inşallah
Hayirli akşamlar cancağzımHayırlı akşamlar
Hastanedeyken kalçasının emarı çekilmiş kuzum bugün dr ameliyat günüymüş uğrayamamış asistanı bir sorun yok gibi görünüyor demiş yarın netleşirEfser annen nasıl oldu?
Geçmiş olsun inşallah taburcu olup hemen iyileşecekHastanedeyken kalçasının emarı çekilmiş kuzum bugün dr ameliyat günüymüş uğrayamamış asistanı bir sorun yok gibi görünüyor demiş yarın netleşir
İnşallah canım benim başka bir sorun olmadan atlatır. Eve çıktı o zamanHastanedeyken kalçasının emarı çekilmiş kuzum bugün dr ameliyat günüymüş uğrayamamış asistanı bir sorun yok gibi görünüyor demiş yarın netleşir
Amin kuzum yarın belli olacakGeçmiş olsun inşallah taburcu olup hemen iyileşecek
Yok işte doktoru bugün gelememiş yoğunmuş yarın belli olacakİnşallah canım benim başka bir sorun olmadan atlatır. Eve çıktı o zaman
Hastanedeyken deyince çıkmış sandım olsun ilk günler evde daha zor bence orda olmaları daha iyi.Yok işte doktoru bugün gelememiş yoğunmuş yarın belli olacak
Noldu annenee çok geçmiş olsun Allah şifa versinHastanedeyken kalçasının emarı çekilmiş kuzum bugün dr ameliyat günüymüş uğrayamamış asistanı bir sorun yok gibi görünüyor demiş yarın netleşir
Oğlan nasıl oldu?Noldu annenee çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Benim de mutfak daginikti vazgeçmemek için dedim ki mutfagi topla kendine kısır yap. Bitince iştahım gitti kendimi kandırdım farketmedenGece maratonu yapasım var şu okumalarımı bitireyim inşallah vazgeçmezsem yapayım