- 1 Aralık 2021
- 12.026
- 40.337
- 34
Bir çok yere yağmış dün gece soğuk baya yazın iyi burasıdakarmı yağdı sivasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir çok yere yağmış dün gece soğuk baya yazın iyi burasıdakarmı yağdı sivasa
istanbulda akşam sabah baya soğuk ben kombiyi açıyorum akşamlarıBir çok yere yağmış dün gece soğuk baya yazın iyi burasıda
Bizde açtık bir haftadır bir anda kıştan yaza geçecek gibi geliyor ilkbahar yok eskisi gibiistanbulda akşam sabah baya soğuk ben kombiyi açıyorum akşamları
Ellerinize sağlıkBir sürü iş hallettim şükür.
Büyüyen çiçeklerimizi büyük saksılara geçirdik ablamla. 50 lt toprak almıştım bitti
Git al gel, okula uğra, bekle vakit geçti.
Hayalkuran naptın deve tabanını? Yosun destek çubuğu aldım ben yanlara dağılmasın diye ona iple bağlamak için güzel durdu saksının içinde.
Sarmaşık monstreayı da diktim yosun çobukla çok tatlı oldu.
Saksılar büyük penyezim bir de hafif toprak bakma 50 dediğime bakma yer kaplamıyor.Ellerinize sağlık
50 lt toprak mıı hay MaaşaAllah ev bahçeye dönüşmüş sanki hee bonusum
Dün toprak almıştık gece büyük saksıya ektim inşallah güzel tutar çubuk bende almak istiyorum çok dağıldı dalın biri kıralacak gibi duruyorBir sürü iş hallettim şükür.
Büyüyen çiçeklerimizi büyük saksılara geçirdik ablamla. 50 lt toprak almıştım bitti
Git al gel, okula uğra, bekle vakit geçti.
Hayalkuran naptın deve tabanını? Yosun destek çubuğu aldım ben yanlara dağılmasın diye ona iple bağlamak için güzel durdu saksının içinde.
Sarmaşık monstreayı da diktim yosun çobukla çok tatlı oldu.
15 aldık bizde yukalarında topraklarını değiştirdim aynı topraklaSaksılar büyük penyezim bir de hafif toprak bakma 50 dediğime yer kaplamıyor.
Bauhause da 1 yosun çubuk 275 liraydı ben 210 liraya 2 tane aldım farklı boydaDün toprak almıştık gece büyük saksıya ektim inşallah güzel tutar çubuk bende almak istiyorum çok dağıldı dalın biri kıralacak gibi duruyor
Sen nerden aldınBauhause da 1 yosun çubuk 275 liraydı ben 210 liraya 2 tane aldım farklı boyda
Trendyoldan aldım benSen nerden aldın
Herhalde canim aklımda öyle kalmis
Iykide tanişmişsınizDerenim keşke gerçek olsaydı ama kalben ruhen abla kardeşiz
Bayağdır bu forum sayesinde tanıştık pamuğumla
Senii seviyorum pamuğummm
Slm kızlar
Yataklar ve ev derlendi toplandi
Banyo yıkandı çöp kovasi yıkandı
Wc ve lavoba yikandi çöp kovasi yikandı
Ön balkon yıkandı mermerleri silindi
Evi robot süpürdü
Bende sildim(bingonun kirmizi yüzey temizleyici çok güzel ve kalici kokusu.)
Salonun tozunu aldim
Koltuk örtüleeini çırptım yaydim
Yemek yaptim
Mutfagin camini sildim
Bul.mak.yerlestirdim
Komsuma gectim oturdumm geldim
Geldiğimde ev mis gibi kokuyordu. Kalan islerimide yarin yaparim insallah
Sabahın 5buçugunda da ütü yaptım
Ah canim ya sagolasinVay aslan parçası maşallah seni okurken içim ferahlıyor ellerine sağlık