- 28 Ekim 2022
- 5.913
- 14.537
- 28
Evet .Seda senin bebeğin daha büyük diye hatırlıyorum sanki takvim mi yanlış acaba?
Bu yeni olan 2. Gebeligim.
kasım da doğumum allahin izniyle insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet .Seda senin bebeğin daha büyük diye hatırlıyorum sanki takvim mi yanlış acaba?
Aaaa bende bilmiyordumİkinci hamileliği
Burda da bi başladı baya ince ince yağdı durdu. İyi yağmur gelecek simsiyah oldu gökyüzüBurda da yagmur atistiriyor
Evet .
Bu yeni olan 2. Gebeligim.
kasım da doğumum allahin izniyle insallah.
Hayat kısmet nasip.
Bi yerden üzülürken
Daha sonra tekrar umut gulumseme sansi olabiliyor.
SağolYAzıp çıkıyordun Sedacım sohbetimiz olmadı paylaşmadın bilmiyordum kusuruma bakma.
Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah
Sağol ablacım. Boğazında apse vardı kemik kas ve lenflere sıçramış olmasından şüphelendiler. Apse büyüktü delik oluştu boğazında inşallah iyiye gidiyoraleykum selam lora geçmiş olsun canım neyi vardı oğlunun ben kaçırmışım pek giremedim . bu hafta
Güzel şeyler düşün ahiretliğimSağol ablacım. Boğazında apse vardı kemik kas ve lenflere sıçramış olmasından şüphelendiler. Apse büyüktü delik oluştu boğazında inşallah iyiye gidiyor
Sağlık çok önemliymiş efser. Bi anda herseyin mahvoluyor hele konu evlat olunca.Güzel şeyler düşün ahiretliğim
Herşey çok güzel olacak Rabbim yeteki sağlık versin
Çok teşekkür ederim pinhancim aminAktif Lora Gelmiş geçmiş olsun canım, çok sevindim temiz çıkmasına. Allah bir daha göstermesin
Çok geçmiş olsun loracım en kısa zamanda iyileşir boğazı inşallahSağol ablacım. Boğazında apse vardı kemik kas ve lenflere sıçramış olmasından şüphelendiler. Apse büyüktü delik oluştu boğazında inşallah iyiye gidiyor
İnşallah canım benim teşekkür ederimÇok geçmiş olsun loracım en kısa zamanda iyileşir boğazı inşallah