Ben de unutkanım bu ara
@Pinhan nerdesin acabası
Evet bnm daha cok yeni amaEvet çok yeniyiz daha, iki de abisi var
Sende hamilelik mi var
Direkt bana yazmıştı ondan dolayı kaldı aklımda büyük oğlumun balık olduğunu söylediğim konuşmadaGördük
Direkt bana yazmıştı ondan dolayı kaldı aklımda büyük oğlumun balık olduğunu söylediğim konuşmada
Kesinlikle öyle değilŞak diye bana yazmak keyifliydi ama dimi ben de olsam şak diye yazardım
Abiler kaç yaşında Hejar? Yazdıysan da unutmuşumdur çok unutuyorum her şeyi
12 ve 8 yaşında yazmıştı
Evet bnm daha cok yeni amaAllah sizlere bağişlasın maşallah bebekleri cocuklari cok severim
Direkt bana yazmıştı ondan dolayı kaldı aklımda büyük oğlumun balık olduğunu söylediğim konuşmada
Benim de 12 - 9 yaş kızlarım var 3. Ve 6.sınıf bir de büyük abileri var.12 ve 8 yaşındalarbende unutkanım
Maşallah hafızanaben unutuyorum hemen
Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah sende
Grubun en hafizasi iysi sensn sanirim nane12 ve 8 yaşında yazmıştı
Ne güzel Allah bağışlasın sizeBenim de 12 - 9 yaş kızlarım var 3. Ve 6.sınıf bir de büyük abileri var.
Tek balık burcu ve su grubu benim hepsi hava
Aslaaa unutmam her hatırladığımda sesli gülüyorumKıyamete kadar unutmayın onu emi
Seni de o hatırlayıp etiket yapmıştı bakma artizliğineGrubun en hafizasi iysi sensn sanirim nanebni de unutmamiştin
Yok canim ne alakası var hersey duruyorEvet lora geldi kesin sabah işlerini yazmaya geldi
Olsun anneleri korur erkeklerde bnde bebişi erkek hissediyorum taa en başindan beri yazarim buraya cinsiyet belli oluncaNe güzel Allah bağışlasın size
Biz 3 ümüz su grubuyuz evde
En hassas evde sensin öyleyse
Ama sizin evde kızlar kazanmış 3 kız 2 erkeksiniz evde
Bizim evde bentek çiçeğim
4 erkek
Sahanda yımırta domat peynir çay.Bonus Kahvaltiya ne yaptin