Düzenli Evimiz & Hayatımız

O dün çok uzamış dediğimi kesip uzun saksıya dikicem demiştim şu an bakışıyoruz meşk ile

Eklentiler

• 20240421_130058.jpg
    20240421_130058.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 19
  • 20240422_114805.jpg
    20240422_114805.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 22
Olsun anneleri korur erkeklerde bnde bebişi erkek hissediyorum taa en başindan beri yazarim buraya cinsiyet belli olunca😊

Rabbim hayırlısını versin inşallah
2 tane de kız bebek kaybettim
Anneler hissediyor genelde annenin hissettiği oluyor sağlıkla hayırla kolaylıkla olsun 🤲

Rabbim hayırlısını versin inşallah
2 tane de kız bebek kaybettim
Anneler hissediyor genelde annenin hissettiği oluyor sağlıkla hayırla kolaylıkla olsun 🤲
Üzüldüm kayıplarına Allah şefaatçi eylesin 🤲🏻

40 lı bebek annesine göre bana geçen çok sakin olumlu ılımlı şükürlü bir enerjin var Hejar.
Zor zamanlar kimi insan çok söylenir zorluklarını.

Pek iyi olduğu söylenemez bonus. Oğlan okula gitmeyince düzen bozuldu. Akşam uyuyunca bakabilirsem bakıyorum biraz biraz da sabahları kalkmadan

Hafızlık dersi gibi gece kalkıp çalışsan gölge 2 ay sık dişini kuzum ya emek veriyorsun hiç kolay değil biliyorum

Hafızlık dersi gibi gece kalkıp çalışsan gölge 2 ay sık dişini kuzum ya emek veriyorsun hiç kolay değil biliyorum
Gece kalkmakta zorlanıyorum ama sabah namazdan sonra yatmamaya çalışıyorum uyanana kadar bakıyorum

Üzüldüm kayıplarına Allah şefaatçi eylesin 🤲🏻

40 lı bebek annesine göre bana geçen çok sakin olumlu ılımlı şükürlü bir enerjin var Hejar.
Zor zamanlar kimi insan çok söylenir zorluklarını.

Amin amin 🤲🤲🤲
Ben normalde de sakin bir insanım
Kayıplarım bana çok şey öğretti
Yorumun için çok teşekkür ederim gerçekten de çok doğru tespit
Tabii sizlerde bilirsiniz şuan öyle çokta kolay bir dönemde değiliz bebeişle
Düzen yok, evde çocuklar olunca illa yemek olması gerekiyor, mesela silerken evi 2 defa emzirdim bebişi 🙂
Banyoyu temizledim tekrar emzirdim 😁
Yemek yaparken kaç kere emzirme eğim kimbilir 😂 ama hep şükürler yapıyorum j herşeyi bence biraz a yaşımın olgunluğundan kaynaklı🙂 birde bu bizim son bebiş imiz bol bol öpüp koklayarak severek büyütüyorum, bu zamanlar çabucak geçiyor, sonra bebeklimlerini özlüyorum, o yüzden bu bebişimde anın tadını çıkararak, büyütmek istiyorum
Riskli zor bir hamilelik yaşadım ama bir gün bile isyan etmedim, her işimi kendim yaptım, o kadar zorluğa rağmen hamileliği bile özledim 😂 sen Bana bakma bende pek akıllı değilim aslında 🙂

Geçen burada pazardan aldım bende çiriş daha önce yememiştim Malatya li arkadaş satıyordu kendi toplamış aldım börek yaptım güzel olmuş tu
Çorbası falan da cok güzel oluyor ben seviyorum . Bugun anneme geldim cirisli gözleme yapacaz bizde😊

Allah şifa versin kolaylıkla geçer inşAllah🙏🏻

Allah yardımcısı olsun kolaylıkla geçsin inşallah

Beyin çok ciddi Allah şifasını versin swet sağ salim girip çıksın inşallah 🤲🏻

Çok geçmiş olsun RABBİM kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın hayırla sonuçlandırsın, kalıcı şifa versin ameliyat başarılı geçsin 🤲

Çok geçmiş olsun sweet rabbim acil şifalar versin inşallah

Allah şifa versin kolaylıkla geçsin ameliyatı inşallah 🤲

Allah şifa versin canım

Çok geçmiş olsun, diş ağrısı fenadır
Benim normal tansiyonum öyle 🙈
Şimdi daha iyi misin, insanın dengesi şaşıyor

😂😂😂😂 Kaç yaşında 🥰

Rabbim kolaylıkla patlatmayı nasip etsin
Şifa versin 🤲
Çok sağolun kızlar 🤲🏻

X