Pek iyi olduğu söylenemez bonus. Oğlan okula gitmeyince düzen bozuldu. Akşam uyuyunca bakabilirsem bakıyorum biraz biraz da sabahları kalkmadangolgefeslegeni az görüyorum seni nasıl gidiyor dersler?
Olsun anneleri korur erkeklerde bnde bebişi erkek hissediyorum taa en başindan beri yazarim buraya cinsiyet belli olunca
Üzüldüm kayıplarına Allah şefaatçi eylesinRabbim hayırlısını versin inşallah
2 tane de kız bebek kaybettim
Anneler hissediyor genelde annenin hissettiği oluyor sağlıkla hayırla kolaylıkla olsun
Pek iyi olduğu söylenemez bonus. Oğlan okula gitmeyince düzen bozuldu. Akşam uyuyunca bakabilirsem bakıyorum biraz biraz da sabahları kalkmadan
Gece kalkmakta zorlanıyorum ama sabah namazdan sonra yatmamaya çalışıyorum uyanana kadar bakıyorumHafızlık dersi gibi gece kalkıp çalışsan gölge 2 ay sık dişini kuzum ya emek veriyorsun hiç kolay değil biliyorum
Allah yardımcın olsun canım emeklerin boşa gitmesin inşallahGece kalkmakta zorlanıyorum ama sabah namazdan sonra yatmamaya çalışıyorum uyanana kadar bakıyorum
Amin inşallah canımAllah yardımcın olsun canım emeklerin boşa gitmesin inşallah
bende hiç yemedim bizim pazarada geliyoGeçen burada pazardan aldım bende çiriş daha önce yememiştim Malatya li arkadaş satıyordu kendi toplamış aldım börek yaptım güzel olmuş tu
Üzüldüm kayıplarına Allah şefaatçi eylesin
40 lı bebek annesine göre bana geçen çok sakin olumlu ılımlı şükürlü bir enerjin var Hejar.
Zor zamanlar kimi insan çok söylenir zorluklarını.
yaa başiniz sağolsun Allah rahmet eylesinRabbim hayırlısını versin inşallah
2 tane de kız bebek kaybettim
Anneler hissediyor genelde annenin hissettiği oluyor sağlıkla hayırla kolaylıkla olsun
yaa başiniz sağolsun Allah rahmet eylesin
Çorbası falan da cok güzel oluyor ben seviyorum . Bugun anneme geldim cirisli gözleme yapacaz bizdeGeçen burada pazardan aldım bende çiriş daha önce yememiştim Malatya li arkadaş satıyordu kendi toplamış aldım börek yaptım güzel olmuş tu
Allah şifa versin kolaylıkla geçer inşAllah
Allah yardımcısı olsun kolaylıkla geçsin inşallah
Beyin çok ciddi Allah şifasını versin swet sağ salim girip çıksın inşallah
Çok geçmiş olsun RABBİM kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın hayırla sonuçlandırsın, kalıcı şifa versin ameliyat başarılı geçsin
Çok geçmiş olsun sweet rabbim acil şifalar versin inşallah
Allah şifa versin kolaylıkla geçsin ameliyatı inşallah
Allah şifa versin canım
Çok sağolun kızlarÇok geçmiş olsun, diş ağrısı fenadır
Benim normal tansiyonum öyle
Şimdi daha iyi misin, insanın dengesi şaşıyor
Kaç yaşında
Rabbim kolaylıkla patlatmayı nasip etsin
Şifa versin