- 1 Aralık 2021
- 12.038
- 40.409
- 34
Arabayı kendi kullanmak istiyor sanırımyaaa minnoş kiyamam bıcır bıcırdır şimdi havalarda ısındı ya
Selam kızlareşim evde giremiyorum selam verip çıkıcam inşAllah hepiniz iyisinizdir
Çocuklardan zaman kalmıyor kiNane Limon Kabugu süslendin püslendin ortamlardasın he mi
Yakın yerlere de mi gidemiyorsun. Mahalle arasında yavaş yavaş çık. Kaza vs mi yaşadınsweetgirlcandy Bir şey oldu araba kullanamıyorum yanımda biri olmadan nasıl çözüm bulabilirim 2 seneye yakındır böyleyim öncesi herşey normaldi
Yok kaza yapmadım arabamı satmıştık o süre zarfında eşimin arabası büyük onu kullanmadım unutma değil de bir dedirginlik durumu var 3 ay oldu yeni arabayı alalı yok içimden gelmiyorYakın yerlere de mi gidemiyorsun. Mahalle arasında yavaş yavaş çık. Kaza vs mi yaşadın
Ara verdiğin için öyle işte. Sen dediğim gibi mahalle aralarında çık yavaş yavaş. Tekrar özgüvenin yerine gelsinYok kaza yapmadım arabamı satmıştık o süre zarfında eşimin arabası büyük onu kullanmadım unutma değil de bir dedirginlik durumu var 3 ay oldu yeni arabayı alalı yok içimden gelmiyor
Namaz tahtası mı gahahagaga
Tamam sağ ol canımAra verdiğin için öyle işte. Sen dediğim gibi mahalle aralarında çık yavaş yavaş. Tekrar özgüvenin yerine gelsin