- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisinNaparsınız?
9/5 tansiyonla serilmiş durumdayım ayaklarımı kaldırdım yukarı yice nalete bağladım ha
Dişim çok ağrıyor sinirim bozuk bu doktorun ben acıyor dediğimde ağrıması mümkün değil dediği diş.
Ulan hani mümkün değildi
Acaba yanındaki diş mi ağrıyorNaparsınız?
9/5 tansiyonla serilmiş durumdayım ayaklarımı kaldırdım yukarı yice nalete bağladım ha
Dişim çok ağrıyor sinirim bozuk bu doktorun ben acıyor dediğimde ağrıması mümkün değil dediği diş.
Ulan hani mümkün değildi
Çok geçmiş olsun abla diş kötü ya insanı düşürüyor direkt. Daha iyisindir inşallah çabucak toparlanNaparsınız?
Ulan hani mümkün değildi
Geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin
Acaba yanındaki diş mi ağrıyor
Çok geçmiş olsun abla diş kötü ya insanı düşürüyor direkt. Daha iyisindir inşallah çabucak toparlan
Ne bakımı yaptın?Ben de biraz kişisel bakım yaptım sıcak çikiletamı aldım forumda gezineyim az
Boşver diğeri zaman kaybı oku beğen pratikDüz beğeni dışında emoji koyamıyorum noldu yine bea
Birazcık cilt temizliği sadece yüzüm de çok hassas aslında bisey suremiyorum pek düzgün yüzüme uygun bi temizleyici bulmam gerekNe bakımı yaptın?
Aha geldi buna güldümBoşver diğeri zaman kaybı oku beğen pratik
Birazcık cilt temizliği sadece yüzüm de çok hassas aslında bisey suremiyorum pek düzgün yüzüme uygun bi temizleyici bulmam gerek
Biriktiyse bende üşeniyorum beğenip geçiyorum napalımAha geldi buna güldümbu ara zaten düz beğeniyorum çoğu şeyi üşeniyorum