Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı sabahlar günaydın :KK68:

IMG-20240419-WA0022.jpg

Burdayız canısı sen yoksun :KK6:
He valla ablam bende geyikten niye ses gelmiyor diyorum 🤪🤪
Ohhhh helal oğlana ana olmak kolay mi

🤣🤣👍👍
Ahah pare hala aynısın yine duramadın dimi gittin bdvye😅😅
Ooo hoş geldin gel gel harıl harıl temizlik yapıyoruz😂
Bir an mahalle arasına halıları sermişiz de foşur Foşur yıkıyormuşuz gibi hayal ettim 😅😅
Arada yakın arkadaşların mesajlarını stalk yapsan öyle olmazdı 🤣🤣🤣
Eskisi gibi kk ya bakmıyorm canım bak bi dün sabah geldim bide bu sabah😅🤪 yoksa eskiden dondurma teklifi beklemez dalardım 😏

uzun zamandır yeni bir ferace almadım. Öyle dolanırken renk çok hoşuma gitti. Model her zaman kullandığım gibi. fiyatlardan da pek haberdar değilim. Ortalama ferace fiyatları nedir bilginiz varmı.

Eki Görüntüle 3417549
KUmaşa markaya göre değişiyor penyezim 500-1000 arası diyim en makul

Krep kumaş kullanıyorum hep. Ütü derdi yok. Bin TL ise iyiymiş. Ziraaaaa baktıklarım marka değil üstelik, yüksek fiyatta idi. Ondan sordum bonusum tşk.

Alt fiyat burdan başlıyor artık online bazı siteler uygun daha üstü tabiki var.
Güzel bir şey 1000 liranın altında zor.
İpekli kumaşda yakmıyor yazın. Ben hala sweet gibi olan kumaştan günlük giyiyorum. Hava ısındımı fazla gelicek bunlarda

uzun zamandır yeni bir ferace almadım. Öyle dolanırken renk çok hoşuma gitti. Model her zaman kullandığım gibi. fiyatlardan da pek haberdar değilim. Ortalama ferace fiyatları nedir bilginiz varmı.

Eki Görüntüle 3417549
Geçen hafta 1100e aldım kumaşı da gayet iyi penyezim. Genelde interntte de aynı fiyaat. Hakiki Medine ipekleri bir miktar fazla sadece.

X