Bonusum üşümeden devamlı gitmek lazım. Koruyor, sırtı beli. Ben yelek kadınıyım yaz kış yelek kullanırım.Penyezim yelek hiç giyemem ki anamın ördükleri var dolu çok üşümeden giyemiyorum
benimde belimde 2 sene önce fıtık başlangıcı dedi doktor nasıl bi ağrıydı iğneler bile fayda etmedi 20 gün fizik tedavi gördüm şimdi iyiyim çok şükürSırtımdan akşam mutfağı toplayamamıştım.
Buraya yazınca bir giriştim mis gibi ettim en son süpürdüm şimdi sofraya oturuyorum
İLk kalkınca olan ağrılar biraz hafifliyor tabiki ama ayakta kalınca yine azıyor.
Toplu cevap vereyim evet belimde boynumda fıtık var
Fibromiyalji benzeri ağrılar demişti doktorun biri ama onun üstünde çok durmadık fıtıklar olduğu için.
Bonus Allah şifa versin inşallah geçer ağrılarınSırtımdan akşam mutfağı toplayamamıştım.
Buraya yazınca bir giriştim mis gibi ettim en son süpürdüm şimdi sofraya oturuyorum
İLk kalkınca olan ağrılar biraz hafifliyor tabiki ama ayakta kalınca yine azıyor.
Toplu cevap vereyim evet belimde boynumda fıtık var
Fibromiyalji benzeri ağrılar demişti doktorun biri ama onun üstünde çok durmadık fıtıklar olduğu için.
O gurur o sevinç bi başkaGünaydın hepsini okudum Allahim sevincliyim
Dudağında çıkan şey geçti mi lora ?Bonus Asla yelek giyemezdim ama sırt boyun ve bel ağrısına büyük ölçüde faydası olduğunu farkettim gerçekten.
Kaçırmadım bisi diyorsunhaha ne zaman okumasam önemli bisi oluyo geri dönüyorumO gurur o sevinç bi başka
Al benden de o kadarBöyle havadada hiç iş yapasım gelmiyor
Bonus Asla yelek giyemezdim ama sırt boyun ve bel ağrısına büyük ölçüde faydası olduğunu farkettim gerçekten.