Temizlik bitti ama birazdan parenin totosu yer görmez çünkü haftasonu öğle sonu şenlik bayram yeri düğün kalabalığı olur
Şimdiden kolay gelsin paremmmTemizlik bitti ama birazdan parenin totosu yer görmez çünkü haftasonu öğle sonu şenlik bayram yeri düğün kalabalığı olur
Bide kardeşimle tül bakmaya gideceğiz
Nasıl bir şey alsam acaba düz mu desenli mi kafam pazar yeri gibi
Ooo hoş geldin gel gel harıl harıl temizlik yapıyoruzNabıyonuz bakim burada
Herkeşşler bura gelmiş
Ben de gelem mi
Senin içinde bir sivaslı yatıyor aşko
Arada yakın arkadaşların mesajlarını stalk yapsan öyle olmazdıOo penyez ablam da burdaymış
Tinnomm da burada@Tiniminimavihanim
Gece dondurma yemek için ailesi tarafından uyutulan bebe gibi hissettim kendimi
Kullanılan yer balkon du sanırım güneşlik kullanıyormusunuz ben balkonda kullanmıyorum o yüzden hafif Desenli olanı tercih ettim dışarıdan net olarak içeri görünmesin diyeŞimdiden kolay gelsin paremmmkalabalık güzel keyfili olur.. Her hafta olunca ee haliyle yorgunluk tabiki. Ne diyelim can sağlığı olsun.
Ben düz desen tül tercih ederdim. Bak bakalım bi ne çıkacak bahtına
Allah şifa versinAllahım isyan etmiyorum ne haddime sadece zorlanıyorum çok ağrı çekiyorum bu ara.
Biliyorum geçicidir çabuk geçmesini nasip et bana
Sırtımdan dik duramıyorum şu an.
Biraz iş yapsam uzanıyorum 5 dk tekrar devam ediyorum.
Bide bize laf ediyor neymiş dondurma o buArada eski mesajları stalk yapsan öyle olmazdı
Ramazan öncesi gelinimize tül baktık artık sık desenler yok düz çizgili yada ortasında düz geniz desenli tüller var eskidi çok kalabalık değildi desenliyli sadeydiMssPARE pare yırtılan düzse desenli olsun değişik olur rahatsız etmeyen ufak desenler kötü durmaz ya da ince çizgi
Ben kk ya gelir gelmez burayı keşfettim tabi anneler topiği dışında sonra arkadaşların yazdığı topiklere yazdım kimse gel dondurma var demedi
RABBİM kalıcı şifa versinAllahım isyan etmiyorum ne haddime sadece zorlanıyorum çok ağrı çekiyorum bu ara.
inşallah canım ben yakama kırmızı karanfil takarımBir gün buluşmak nasip olsun
Bendeinşallah canım ben yakama kırmızı karanfil takarımfilmlerdeolurya
geçmiş olsun bonus Allah şifalar versin, sende fıtıkmı vardı o yüzdenmi ağrıyoAllahım isyan etmiyorum ne haddime sadece zorlanıyorum çok ağrı çekiyorum bu ara.
gebze center sana yakınmıBendegül takarım tanırız birbirimizi
Gebzeyi pek bilmem ama tahmini 1.5 saat mesafe vardırgebze center sana yakınmı