aynen canım ilanlardan bakıyorum çok pahalı sakarya geyve tarafları daha ucuz ve güzel ama eşim uzak diyoBen izmit merkez de oturuyorum papatyam. gebzeyi pek bilmem. Kandıra kefken bağırganlı oralar güzel. Bizde bi ara baktık ama yoktu yerpandemi sonrası İstanbullular hep satın almışlar. Olan da çok pahalı bütçeyi aşıyordu
ben yakın sayılırım pendikteyimHepiniz uzaksınız banaaatek başınayım
balık burçları 3 oldu ben bonusAllah razı olsun çok teşekkür ederim
37 yaşına yeni girdim Balık burcuyum
Allah kabul etsinAllah nasip ederse yarın oruc tutmayı düşünüyorum belki tutmak isteyen olur
Hz. Peygamber (s.a.s.), “Kim Ramazan orucunu tutar ve ona Şevval ayından altı gün ilave ederse, sanki yılın bütününde oruç tutmuş gibi olur.
Sakarya Geyve Arifiye Taraklı oralarda güzel tavsiye ederim. Günü birlik gidip gelmek yorar. Mesafeden dolayıaynen canım ilanlardan bakıyorum çok pahalı sakarya geyve tarafları daha ucuz ve güzel ama eşim uzak diyo
Insallah abla Allah razı olsunALLAH kabul etsin canım, nasip olursa bende çarşamba günü başlayacağım inşaAllah
Allah razı olsun ablaAllah kabul etsin
Bir gün buluşmak nasip olsunben yakın sayılırım pendikteyim
Senin içinde bir sivaslı yatıyor aşkoHahaha Sivasin yollarında kaybolmuş bir Konyali
Içimde ne yatıyor bilmiyorum kurbikimNabıyonuz bakim burada
Herkeşşler bura gelmiş
Ben de gelem mi
Senin içinde bir sivaslı yatıyor aşko
Oo penyez ablam da burdaymışGünaydın
Hava yağışlı bereketli yağmurlar olsun
Ay benim de yataktan çıkasım yoktu zorla kaldırdı oğlanIçimde ne yatıyor bilmiyorum kurbikim
Ama şuan ben yatıyorum hiç yataktan çıkasım yok
Gel gel sohbet muhabbet ediyoruz
Burdayız canısı sen yoksun
Ohhhh helal oğlana ana olmak kolay miAy benim de yataktan çıkasım yoktu zorla kaldırdı oğlankalktığım yetmezmiş gibi bide evde arabasını çekip gezdirecekmişim helpppppp
Gel gelNabıyonuz bakim burada
Herkeşşler bura gelmiş
Ben de gelem mi