Düzenli Evimiz & Hayatımız

15 ağustos ödevi :

Makyaj malzemeleri, kişisel bakım ürünleri vs düzenlemek, kullanmadıklarımızı atmak, organizer tarzı kutulara koymak.
Takı ve tokaları da.

Ben organizer olarak peynir kutularını kullanıyorum, dışlarını eski bir penyemin kolunu kesip onunla kaplamıştım, fikir olsun 😊
Ben bunlari daha yeni yaptim bisuru ruj filan attim efo ya yeniden yapmama gerenk yokk 😀

Bencede :KK45:
Günaydınn:mad:
Ben hayatımda bu kadar sıcak görmedim dün geceden beri sıcaktan hastalandım hala kendimde değilim sarhoş gibiyim
Geçmiş olsun canım
Eve geldim canım gelmez olaydım :KK43: yokluğumdan fayda eşim heryeri açmış toz yuvası ev. Arka balkona kuşlar yuva yapmış elleyemedim yavruları çıkınca gidiyor ozaman yıkarım artık. (Pek kullanmam orayı)
Valizleri boşalttım
mutfağa mini duş aldırdım :KK70:
Balkonu eşim yıkadı
Buzdolabını sildim
Gardolap üstlerini sildim
Az mola verdim,zaten zorla iş yapıyorum,alıştım anneciğimin rahat evine :)
Kalkayım da eve girişeyim daha çok iş var 😭
Hiç şikayet yok, sen değil miydin ev işi yapmayı özledim diyen :KK70:
Kolay gelsin
Ödeve bayıldım yaa zaten makyaj malzemelerini severim 😍 Nego Nego buradayız canimm
Harika 😍
Ben bunlari daha yeni yaptim bisuru ruj filan attim efo ya yeniden yapmama gerenk yokk 😀
Ooo süper 😍

nere kız sizin orası.biz yeni serinledik daha.üç gündür eridik resmen:ruh:
Ankara ya yazın başından beri ilk defa bu kadar sıcak oldu dün 38dereceydi
Yarın tekrar annemlere gidicez bir sürü yol çekicem daha kendime gelemedim

kafam döndü yeminle bi oba bi kertenkeleler bi bu

sen çayını içip kurabiye yerken bizi izlersin abla boşver napcan diyeti:KK70: :KK70: :KK70:
değilmi ya kız ben diyet yapanları
gördüm bir gıram vermediler
ya akrabalarda hepsi 100 kilo varlar
:KK49::KK45::spor:ip atlamalar yürüyüşler pilatesler spor salonuna gidenler diyetisyene gidenler :olamaz::KK70::KK70::KK70:

Ben dün temizliğini bitirdim, canım çıktı 😅 tüm elbiseleri yıkadım, yerleştirdim, ütüledim. Yastıkları, yorganları, perdeleride yıkadım. Evden bir sürü çöp attım, kap kaçak, kıyafet, banyodaki malzemeler Vs. Sonra dolapları iyice temizleyip düzenledim. Banyo, mutfak kapsamlı bir şekilde her yerini sildim. En son süpür,sil, toz al yaptım. 2 güne eski halini alır ama valla yetişemiyorum. Kırli sepetleri doldu bile 😁

Eflal canım ben bu tempoya ayak uyduramıyorum ya :KK43: kızım çok huysuz içerden bir yere gitsem kıyamet kopuyor.mutfağa götürüyorum orda da durmuyor.eşim işten gelinceye anca yemek bulaşık evi süpürme falan oluyor.napcam ben bilmiyorum.oturmayı da öğretmeye çalışıyorum ama desteksiz oturma da yol kat edemedik daha 🥴

Cok tesekkur ederim canim. Guzel fikir oldu bana .
cam sagliktir 😘😘😘
ben de 3tane 8lt cam alsam epey rahatlatirbrahatlatirbeni
IMG_20190815_154544.jpg bendeki durum da bu bir de tezgahımın üstünde 6 lı baharat takımım var elimin altında olması gerekenleri orda tutuyorum hep

Yaptıklarım
sabah etli pilav yaptîm
çocuklara kahvaltı hazırladım
Çam.mak.sabahtan beri çalışıyor. Kaç çamaşır astım hatırlamıyorum
çocukların çarşafları nı yîkadım kuruttum yataklarına serdim
tuvaleti n fayansi boydan boya .bi güzel sildim.Salonun ve çocuk odasının camlarını sildim perdeleri yıkanıyor
Halıları yıkamacı ya verdim
evi süpürdüm sildim Toz aldım.koltukların altlarını süpürdüm.
Valizin bi kısmını yerlestirdim.birazdan duş alıp kaşımı aldırma gitcem.akşama da pizza yapıcam. TabanlarıM ağrıyo nasıl yapacaksam😯

X