- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür canım Allah şifalar versin çabucanak toparlansın inşallahSabah oldu anjiyo şimdi iyi çok şükür
niye kestiriyosun çok güzel maşallahKesilecek bu kadar uzatmazdım bu sene aksadı
Allah razı olsun canımBu sayfada bir harf yazdığım kim varsa isimlerini bilmesem de nasip et diye dua ettim
MssPARE darısı sana inşallah ilk kez devlette yaptırdım kanal ve dolgu. Önceden özelde yaptırmıştım uçmuş fiyatlar kızları götürüyorum özele onlara anca.
Kadın hızlıca işini yapıyorda sağolsunlar dr bilmişliği var ya o azcık sinir etti.
Ih yaptım acıdı diyor ki mümkün değil orda ağrı hissetmen dedim yalan mı söylüyorum böyle yapacaksan kanala hiç başlamayalım dedi ulan oraya iğne yaptın hissetmem ki zaten.
Daha da gonuşmadık
Hayırdır bonusum diyecektim diş yaptırıyormuşsun sonra anladım. Çok geçmiş olsun. Bizim burada da devlette doktorlar çok iyi ama dediğin gibi bazılarında bilmişlik varGeldim bekliyorum yazmışım göndermemişim.
İşlem yapıldı bakalım uyuşukluk geçince nasıl olacak.
geçmiş olsun canım diş işleri zor bende çok yaptırdım bilirim. hatta ameliyat bile oldum diş kökümden kist aldılar . 2010 yılında şimdi damatım diş doktoru çok şükür bişe olursa ona gidiyoruz.Geldim bekliyorum yazmışım göndermemişim.
İşlem yapıldı bakalım uyuşukluk geçince nasıl olacak.
Valla kızım gelişimde biraz geriden geliyor yaşıtlarında görünce üzülüyor o yüzden bizde her denileni yapıyoruz koca karı arrtık biz olduk çok kısalmasada her sene birazıcık kısaltıyoruz depremden sonra kesilmedi uzadı o da istemiyor bu ara kesilsinniye kestiriyosun çok güzel maşallah