- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.395
Çok teşekkür ederim bugün yediklerim den dolayı mutsuz olmuştum baya biraz rahatladımMuhteşem yaptım ayaklarına üzüldüm ama olsun sabrın ve azmin için tebrik ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim bugün yediklerim den dolayı mutsuz olmuştum baya biraz rahatladımMuhteşem yaptım ayaklarına üzüldüm ama olsun sabrın ve azmin için tebrik ediyorum
Bence biraz uyumaya çalışAzcık uyudum şimdi gitti sabah doktora gitmem lazım uyusam.bir dert uyumasam.
Mutsuz olma yaptığın eylem kadar hissettiklerinde önemli bence süreçte.Çok teşekkür ederim bugün yediklerim den dolayı mutsuz olmuştum baya biraz rahatladım
Benim tam tersine daha çok uykum gelirdiMutfak toplu şimdi dağınık olsaydı giderdim uykum acilirdi tüh ise bak
Gece kalkamam diye uyumak istemedim. Rutin kontrol canımBence biraz uyumaya çalış
Ne için gideceksin doktora
Doğru diyorsun ama bugünkü artı ya baya üzüldüm gerçi bekliyordum da hem yedim hem regl şişliği birbirine girdiMutsuz olma yaptığın eylem kadar hissettiklerinde önemli bence süreçte.
Evet benimde hiç yok ikindi sonrası uyudum baya dar vakitti de pek iyi olmadı ama şimdi de gelmiyorGece kalkamam diye uyumak istemedim. Rutin kontrol canım
Neler neler neler diyorsunGönül sana ne güzel konuşuyorum aklımdakileri bir bilsen
Anlık mutluluk veriyor yemek ya. Orucken çok hafifim içim huzurlu mesela.Doğru diyorsun ama bugünkü artı ya baya üzüldüm gerçi bekliyordum da hem yedim hem regl şişliği birbirine girdi
Kilomu sevicem hep ama yemek yemek beni mutlu etmiyor yemediğim zaman daha çok mutluyum bunu farkettim hem midemi de rahatsız etti baya
Kiz kızım nasıl heyecanlandın yok diyorsun güncellemesi artsın eksilmesin inşallah huzurlaŞuan çok tarihi bi an yaşıyorum
Eşim kahve ister misin dedi
İlk yok dedim sonra ben yapayım dedim
Yok ben yaparım dedi
Şehir değiştirip gelince güncelleme geldi sanırım
Şükür yarabbi maşallah inşallah
Aynen bende yaa ac kalmak resmen şifaAnlık mutluluk veriyor yemek ya. Orucken çok hafifim içim huzurlu mesela.
Bunu duymam iyi oldu tevafuk işte. Bayram. Sonrası sıkı açlığa gireyim inşallah şifa niyetineAynen bende yaa ac kalmak resmen şifa
Bir tanıdığıma kötü hastalık teşhisi konulmuştu kemoterapi alması gerekiyormuş
10 gün hücre yenilemek için açlık yaptı
Sonra bambaşka bi doktora sıfırdan gitti
Ciddi birsey değil.demis
Ac kalınca yiyecek bisey kalmıyor ve vücut kötü hücreleri yiyormuş yani tam şey edemedim ama böyle bisey
Ben icmicem yaa dedim şu içerim dedim ama sana yapayım istiyorsan dedim Türk kahvesi dediğini anlamadımKiz kızım nasıl heyecanlandın yok diyorsun güncellemesi artsın eksilmesin inşallah huzurla
İnşallah canım şifa olsun benimde öyle birden aklıma geldiBunu duymam iyi oldu tevafuk işte. Bayram. Sonrası sıkı açlığa gireyim inşallah şifa niyetine
Benim diyetisyen de 30 dk yazıyor. Ben 15 de aynı senin gibi oluyorumKaç dk yapıyorsun ki ben en son 15 dk bitince titreyerek yürüyordum