- 8 Aralık 2011
- 43.984
- 153.331
Valla kuzum vucüd düzeni raydan çıktıHayırlı günler hatunlar nasılsınız?
Korkum normale nasıl döneceğiz
Bir yanımda Şikayet değil ama Rabbim ecrini versin gidiyor diyede üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kuzum vucüd düzeni raydan çıktıHayırlı günler hatunlar nasılsınız?
Hayırdır efserimm hasta mısın?Valla kuzum vucüd düzeni raydan çıktı
Korkum normale nasıl döneceğiz
Bir yanımda Şikayet değil ama rabbim ecrini versin gidiyor diyede üzülüyorum
Bu markadan alıyorumHangi marka ?
Velilerden bir arkadaş tavsiyesi ile gittim zaten ne zamandır randevu arıyordum bu dr a. İnş sorun olmaz.Geçmiş olsun canım
Fiyatlar çok fena benim komşu 7niversite hastanesine yaptırdı kanal birde implant tam bir sene sürdü
Özelde o gün yapılıyor kanal implant bur ay gibi zaman da benim 3 4 diş var
Inan oyke bir korku varki özelde yaptıran para versem doktor iyimi nasıl yapicak
Benim kirilan iki disi devlette yaptırdım bir sene oolmadn kırıldı
Kafam allak bullak valla Allah bir.yol göstersin iyi bir doktor denk gelsin bir ramazan boyunca ağrı çektim hiç kolay bir şey değil
Sen kurtuldun insallah çok uzun gider geçmiş olsun tekrar ❤⚘
Geçmiş olsun canım menüyü hazırlamana muhteşem koydumbugün küçüğün okulu yok evdeydi az bahçeye in dedim oynuyor şimdi ben de onu bekliyorum çıkınca ilk yemek yapıcam ağrım olursa yatarım yemek hazır olsun.
Çorba ve biber dolması yapıcam inş
Sağol kuzum dün kızımla konuştuk anne bitkisel bir şeylermi yapsak dedi aklıma bir arkadaş demişti dedim karşıma sen çıktınBu markadan alıyorum
İğde Çekirdeği Tozu 80 GR: İğde Çekirdeği Unu, İğde Tozu Fiyatı
Vitamin ve mineral açısından oldukça zengin, katkısız koruyucusuz değirmenlerde öğütülmüş glütensiz iğde çekirdeği tozu, iğde tozu fiyatı.www.ogstore.com.tr
Ankaraya geldiğimde burdan almıştım. Yakınsa sana bakabilirsinSağol kuzum dün kızımla konuştuk anne bitkisel bir şeylermi yapsak dedi aklıma bir arkadaş demişti dedim karşıma sen çıktın
Aynen onu diyorum zaten iyi bir doktora denk gelmek gerekiyorVelilerden bir arkadaş tavsiyesi ile gittim zaten ne zamandır randevu arıyordum bu dr a. İnş sorun olmaz.
Özelde dolgu yaptırdım oda kırıldı devlet özel farketmiyor ya işini düzgün yapana denk geleceksin
İnşallah canım en kısa süredeAynen onu diyorum zaten iyi bir doktora denk gelmek gerekiyor
Özelde para vericen bir dünya olmazsa yandın ki yandın devlet yine öyle iyi birine denk geleyim ne olur dua et bonus ya valla kafanın içinde her dakka
Kızlar dua edin lütfen
Yakın değilAnkaraya geldiğimde burdan almıştım. Yakınsa sana bakabilirsin
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Tam 1 de başlıycam gönül bendeHayal ben başladım sen ne durumdasın hadi kalk bitirelimm