- 13 Ağustos 2024
- 1.112
- 1.449
2 gün önce 223 çıkmıştı bugün 2 katı olması gerekirken 308 çıktımavibaloncuk nasılsın bugün kan verecektin demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün önce 223 çıkmıştı bugün 2 katı olması gerekirken 308 çıktımavibaloncuk nasılsın bugün kan verecektin demi
Yemek düşünme derdim yok dedim canım benim,iş yapmamak için oturmaya geldim demedim ayrıca o da bana gelince yemek düşünmüyor çünkü ben düşünüp ben yapıyorumBana da birkaç günlüğüne eltimler geliyo.
O da böyle düşünüyordur Allah bilir
Yemek düşünme derdiniz olmasın diye sabahtan beri kıçımız yer görmedi elti hanııııımmm
Üzme kendini canım belki artacak. Hakkında hayırlısı olsun inşAllahEvet verdim ama az artış olmuş doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama benim umudum yok
Allah bilir ama pek umudum yok sağlıklı gebelik görünmüyorÜzme kendini canım belki artacak. Hakkında hayırlısı olsun inşAllah
Evet verdim ama az artış olmuş doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama benim umudum yok
Yaa umudunu kaybetme2 gün önce 223 çıkmıştı bugün 2 katı olması gerekirken 308 çıktı
Umudum kalmadı artık ilaçları kullanmak istemiyorum ama doktor cumartesi gününe kadar devam et dediYaa umudunu kaybetme
Umudunu yitirme canım Allah bilir net sonuç çıkana kadar ilaçlarını bırakma Allah büyükUmudum kalmadı artık ilaçları kullanmak istemiyorum ama doktor cumartesi gününe kadar devam et dedi
Boğazıma düğümleniyorUmudunu yitirme canım Allah bilir net sonuç çıkana kadar ilaçlarını bırakma Allah büyük
Sakin ol canım net belli olsa doktor ilaçları bırak derdi bence hala umut var. Allahım yardımcın olsun inşallahBoğazıma düğümleniyor
Benim umudum yok ama yinede cumartesiye kadar devam edeyim o gün belli olur hayırlısı olsun artıkSakin ol canım net belli olsa doktor ilaçları bırak derdi bence hala umut var. Allahım yardımcın olsun inşallah
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tan. tam o ince çizgidesin şuan.Benim umudum yok ama yinede cumartesiye kadar devam edeyim o gün belli olur hayırlısı olsun artık
Devam et sen hiç belli olmaz canını sıkma diycem ama elde değil işteBenim umudum yok ama yinede cumartesiye kadar devam edeyim o gün belli olur hayırlısı olsun artık
Aynen tam olarak o noktadaymUmutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tan. tam o ince çizgidesin şuan.
Peki tam iyileşmeden ne bu koli dökme aşkıBugün dikiş alındı 3 gün sargılı kalsın dedi
Bir işin içine düşmüşüm ki hiç sorma
Bu gün yatak odasında 2 koli daha açtım
İçinde ne arasan var takılar tokalar içine iplikler karışmış gecen topladığım hobi kutusun geri kalan kısmı haç incilerimi dersin ne arasan var öyle olunca hobi için yaptığım baza altı kutsunu geri döktüm geri topladım
Şimdi takıları ayırdım kutulanıp kalkacakları ayırdım
3 makine günlük yıkanacaklar yıkandı serildi