- 2 Ağustos 2013
- 34.124
- 101.501
Ah ah deliriyorum ya valla gördükçeInstaya girdim nolmus öyle niye kuduruyor geberesiceler içim sıkıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah deliriyorum ya valla gördükçeInstaya girdim nolmus öyle niye kuduruyor geberesiceler içim sıkıldı
Bizim kaslar neydenseBenim diyetisyen de 30 dk yazıyor. Ben 15 de aynı senin gibi oluyorum
2 güne zibarirlar. Askerimize güveniyorumAh ah deliriyorum ya valla gördükçe
Elde yıkancaklarım kaldı sinirim bozuldu oturuyorum bu kadar düşman bir ülkeye fazla ya İstanbulda karışmadan toparlanır inşallahBonus mutfağı bitirdin galibaa
Orda da mı varElde yıkancaklarım kaldı sinirim bozuldu oturuyorum bu kadar düşman bir ülkeye fazla ya İstanbulda karışmadan toparlanır inşallah
Gaziosmanpaşa gördüm SertaçtaOrda da mı var
İnşallah malesef yüz buldular Allahim fırsat vermesinElde yıkancaklarım kaldı sinirim bozuldu oturuyorum bu kadar düşman bir ülkeye fazla ya İstanbulda karışmadan toparlanır inşallah
Valla bilmiyorum 200 gr kasım olmuş bide benimki iftar öncesi yap diyor deli mi ne bayılıp kalcamBizim kaslar neydense
İnşallah yaa. Siirt Pervari de sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş şimdi gördüm2 güne zibarirlar. Askerimize güveniyorum
Banada söylediler dur alayım netten mi aldın aktardanmı ?Evet o şekilde satılıyor öyle aldım ben
Netten alıyorum ben burdaki aktarlara güvenmiyorumBanada söylediler dur alayım netten mi aldın aktardanmı ?
Hangi marka ?Netten alıyorum ben burdaki aktarlara güvenmiyorum
Bende ayni valla. O kadar uykum geldi ki şu anYine uyumadım kızı okulundan sonra ben pert olurum artık