- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Benim bile toplu yaniŞimdi mutfağı dağınık bi ben miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bile toplu yaniŞimdi mutfağı dağınık bi ben miyim?
Kız kalksana mutfağa anaa lesli diyoLeslie ye başladım
Çok bataysın bugün gözüme vitaminsizler kiminBenim bile toplu yani
Kaçtım o zamanÇok bataysın bugün gözüme vitaminsizler kimin
Kiz benim mutfakta bişey yok şimdi Oğlum uyanirsa diye göze alamadımKız kalksana mutfağa anaa lesli diyo
Nolmus kim benimde haberim yok biseydenInstaya girdim nolmus öyle niye kuduruyor geberesiceler içim sıkıldı
İsmini yazmasan biberiye sanıyordumHatay ürünleri satan bi yerden zahter aldım bugün deniycem kavanoza yapmayı bayılıyorum kendisine oyy
Benimde yok hala anlamadım p*k sempatizanları sokakları karıştırmış van Hakkari adana yazıyorduNolmus kim benimde haberim yok biseyden
Ah ah şunlar hiç siyasette olmasaydı keşkeBenimde yok hala anlamadım p*k sempatizanları sokakları karıştırmış van Hakkari adana yazıyordu
Kaç dk yapıyorsun ki ben en son 15 dk bitince titreyerek yürüyordumKiz benim mutfakta bişey yok şimdi Oğlum uyanirsa diye göze alamadım
Leslie min bitmesine baya az kaldı ama ayağıma kramp girdi
45 dk canım bende yapmam da normalde ceza aldımKaç dk yapıyorsun ki ben en son 15 dk bitince titreyerek yürüyordum
Şu saatten sonra ne olur hiç bilmiyorum Allah sonumuzu hayr etsin devletimizi bayrağımızı korusunAh ah şunlar hiç siyasette olmasaydı keşke
Kız maşallah ben baya çürüdüm demek. 45 dk yapcak olsam 1 hafta tekerlekli sandalye ile gezerim45 dk canım bende yapmam da normalde ceza aldım
Amin canım her şeyde bi hayir vardır Rabbim hayırlısını nasip etsinŞu saatten sonra ne olur hiç bilmiyorum Allah sonumuzu hayr etsin devletimizi bayrağımızı korusun
Ya yapınca yapılıyor da işteKız maşallah ben baya çürüdüm demek. 45 dk yapcak olsam 1 hafta tekerlekli sandalye ile gezerim
Muhteşem yaptım ayaklarına üzüldüm ama olsun sabrın ve azmin için tebrik ediyorumYa yapınca yapılıyor da işte
Benim daha 3 gün 45 dk cezam var biri bitti
Ama bu hafta her gün yapmaya calisicam inşallah ayaklarımın alti zonkladi ama Hee