- 13 Ağustos 2022
- 6.203
- 25.439
Oluyor arada insana geliyorlar naneBugün bende bunalmış bir ruh halindeyim hiç bir şey yapasım yok
Benim büyük oglan spor salonuna gidiyordu ramazan da akşama aldılar diye kaydını yenilemedim gitmiyordu babası gelince gidip kaydını yeniletti ona moralim bozuk aslındaOluyor arada insana geliyorlar nane
İStemiyo musun gitmesiniBenim büyük oglan spor salonuna gidiyordu ramazan da akşama aldılar diye kaydını yenilemedim gitmiyordu babası gelince gidip kaydını yeniletti ona moralim bozuk aslında
Bende böyleyim elim ise yatmıyor resmenBugün bende bunalmış bir ruh halindeyim hiç bir şey yapasım yok
Normal dede gidiyordu ama saatleri değişince ders çalışmayı ihmal eder oldu lgs ye girecek bu sene birde motorla gidiyor gündüz neyse de gece olunca içim rahat etmiyorİStemiyo musun gitmesini
HaklısınNormal dede gidiyordu ama saatleri değişince ders çalışmayı ihmal eder oldu lgs ye girecek bu sene birde motorla gidiyor gündüz neyse de gece olunca içim rahat etmiyor
Sahurdan dolayıdırKızlar bana bisey oldu
Normalde zor uyurum
2 gündür oturduğum yerde uyuya kalıyorum
Seda tuzlu pasta dediğin kurabiye miMerhaba iyi aksamlar
Bugun 10 da uyandm.
odalari havalandirttim.
Duzelttim. Tuzlu pasta yaptim
Yarin ablama da goturecem.
kirli bulasiklari makineye dizdim.
Cop attm geldim
Mutfagi ve etrafi supurdum.
camasir yikadim ve serdim.
aksam yemeklerini yaptm.
Ocak ve firin sildim .
Iftar oldu 18 :52 de
suan cay iciyoruz .
Evet aslinda kurabiye ben aliskanliktan pasta diyorum her defasindaSeda tuzlu pasta dediğin kurabiye mi
Olsun bizde öğrenmiş olduk Antep de öyle denildiğiniEvet aslinda kurabiye ben aliskanliktan pasta diyorum her defasinda
Aslında evet burda daha cok pasta diyorlar . Benim annem de öyle.Olsun bizde öğrenmiş olduk Antep de öyle denildiğini
Yuvalama yı biliyorum yapıyorum bendeAslında evet burda daha cok pasta diyorlar . Benim annem de öyle.
ramazan bayramina yakin bi zamanda ikramliklar ev yapimi olarak hazirlaniyor
Birde meshur yuvarlamamiz var yogurtlu .
Annemin hali pek olmadigi icin hazir aliyor. Kaynanam hazira damak tadi alisik olmadigi icin yuvarlatiyor .Yuvalama yı biliyorum yapıyorum bende
Eşinin yardım etmesi çok güzel Allah mutluluğunu daim etsinAnnemin hali pek olmadigi icin hazir aliyor. Kaynanam hazira damak tadi alisik olmadigi icin yuvarlatiyor .o gun denk geldiginde ben gorumcem kendisi bazen de esim olursa yardim ediyor hizlansin diye .