Ay ben yakalarım yaa, istemsizce dikkat ederimOfff yaaa hemen yakalayındüzelttim ama bikere gördünüz bonusss az gözünü kapat görme eleee
Evet sakinim dinlenme zamanıSeni en iyi ben anlarım sakin ol
Eşin başındaysa sen kendinele kal bir küçük mola
Kolay gelsin nane halledilir üzme canınıEki Görüntüle 3404213 birazdan geleceğim diyerek saatlerce gelmeyen mobilyacı ya şeytan diyor iade et aldığını
Çok varmış mesafe....Sivasin başka ilçesinde çalışıyor ama 300 km yakın mesafe var hastaneye geldi bizi eve bırakıp tekrar gittiydi bugün geldi bir süre dinlenirim tekrar gider
Sen de kendin şekerpare gibisin zatenBaşka mutfağı dağınık olan kaldı miii
Soframi topladım️
Sekerparelerin bir kısmını komşumun tabağına koyup verdim️
Bir kısmını yarın misafirliğe götürmek üzere paketledim️
Birkaç dilim de eşime çay yani️
Peki benben sadece karanfilli çay
Ne güzel komşulardan dua alırsınBaşka mutfağı dağınık olan kaldı miii
Soframi topladım️
Sekerparelerin bir kısmını komşumun tabağına koyup verdim️
Bir kısmını yarın misafirliğe götürmek üzere paketledim️
Birkaç dilim de eşime çay yani️
Peki benben sadece karanfilli çay
Ayyy çok teşekkür ederim çok iyi geldiSen de kendin şekerpare gibisin zaten
Bir teselli cümlesi gönderiyorum yakala
Mutfağı toplamaya başlıyorum
Sag ol canım
Hakikaten çok güzel görünüyorlar ellerine sağlıkÖzenerek yapsam böyle güzel olmazdı geçen tutmadı mesela herkesin nasibi
e ne diyeyim yiyenlere afiyet olsun
İnşallah 76 yi görürüm yakında
Eline sağlık çok güzel olmuşlarÖzenerek yapsam böyle güzel olmazdı geçen tutmadı mesela herkesin nasibi
e ne diyeyim yiyenlere afiyet olsun
İnşallah 76 yi görürüm yakında
Bu mükemmel birsey masallah keske bende böyle olsaydimHakikaten çok güzel görünüyorlar ellerine sağlıkben de iftar açınca yer kalmıyor pek tatlı adetim yok oruç açınca sade çay içiyorum maşallah şimdi iyi ki diyorum midem bu şekilde yer kalmıyor Dünde yengem kadayıf yapmıştı ikram etti bi çay içtim yiyemedim annem sütlaç indirdi zorla ayıp olmasın anacığıma diye bitirdim.