Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eklentiler

• IMG_7723.jpeg
    IMG_7723.jpeg
    139 KB · Görüntüleme: 32
Bu mükemmel birsey masallah keske bende böyle olsaydim🥲
İnşallah olursun istediğin gibi❤️Rabbim gönlüne göre versin.Benim babamdan kalma bi alışkanlık o akşam sekizden sonra bir şey yemezdi bende de bu vardı övünmek gibi olmasın o zamanlar ne kadar doğru yapıyormuşum ve acayip fittim🙂 hamilelik emzirme esnedi tabi o eski fit vücudum kalmadı sayılır🥴Ama oruçta öyleyim yine yer kalmıyor midemde eşimde biraz diyete girdi benim zorumla etkisi oldu hemen 😅 Fazlalıklarım şimdi gözüme çarpıyor diyor adamı da kendime benzettim🤣🙈

İnşallah olursun istediğin gibi❤️Rabbim gönlüne göre versin.Benim babamdan kalma bi alışkanlık o akşam sekizden sonra bir şey yemezdi bende de bu vardı övünmek gibi olmasın o zamanlar ne kadar doğru yapıyormuşum ve acayip fittim🙂 hamilelik emzirme esnedi tabi o eski fit vücudum kalmadı sayılır🥴Ama oruçta öyleyim yine yer kalmıyor midemde eşimde biraz diyete girdi benim zorumla etkisi oldu hemen 😅 Fazlalıklarım şimdi gözüme çarpıyor diyor adamı da kendime benzettim🤣🙈
Ne güzel alışkanlık oluşmuş olması bizde arada bir dikkat edip sonuç bekliyoruz😅

Ne güzel alışkanlık oluşmuş olması bizde arada bir dikkat edip sonuç bekliyoruz😅
Annemin yemekleri de hafif onu da fark ettim etkisi var şimdi benimde yemeklere geçmiş ama bünyeler zayıf 😅 ma aile maalesef🥴 Kore,Asya mutfakları insanları dikkatimi çekti sebze, pirinç ağırlıklı beslenme şekilleri var gerçekten zayıf ciltleri daha genç görünüyor.Bence çok alakalı.Benim beslenme stili değişmişti bu aralar biraz kilo aldığımı fark ettim.🙈 Sebze ağırlıklı yiyince tutmuyor vücut kiloyu😅 vede dengelemek çok önemli 👍 bir gün ağır yediysen ertesi gün hafif bi menü olacak.

Sweet sen o mopu nereden aldın? Memnun musun?
Valla ben bimin mr.bee kullanıyorum kokusu fresh👍 kendi markası toz alırken gayet güzel aynada buğu bıraktı ama
İnternetten aldım mandallı mop çok beğendim. Bende diğer moptan var da bu daha iyi

X