- 8 Aralık 2011
- 44.079
- 153.941
Valla az kaldı bende bulduğum yerde olmıyacağımBen buralardayım ama gece uykusuzluktan uyuya kalmışım dün akşamda arkadaşlarımla takıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla az kaldı bende bulduğum yerde olmıyacağımBen buralardayım ama gece uykusuzluktan uyuya kalmışım dün akşamda arkadaşlarımla takıldım
Şeker kanı yeni yeni emikliyor anluyunSenn deyıl efserin konşusu
İki kişilik hane böyle oluyor çabuk bitiyor işler pinhanim siz bana bakmayın. sizlerin işi daha ağır ve fazlaHaklısın sana neden şaşırıyorum ki şuan buna da şaşırdım.
Yani o şaşırma şey Penyezcim, vay maşallah yine çok hızlısın, aslansın kaplansın nasıl da böyle olabiliyorsun gibisinden.
Emoji yetersizliğinden
açken ben ben bile değilimBaşkent çocuğuyum aşkolsun Efsoo beni unutamazsın yea
İki kişilik hane böyle oluyor çabuk bitiyor işler pinhanim siz bana bakmayın. sizlerin işi daha ağır ve fazla
Yahuu zaten efsere yazdım pinhan komşun oluyor nasıl unuttun diyeSenn deyıl efserin konşusu
Eki Görüntüle 3404213 birazdan geleceğim diyerek saatlerce gelmeyen mobilyacı ya şeytan diyor iade et aldığını
Bak hala komşum diyorsunYahuu zaten efsere yazdım pinhan komşum oluyor nasıl unuttun diye
Bu bacımız ne demek istemişÖyle pis güldüm ki
Sakin ol kuzum vardır bir hayır deEki Görüntüle 3404213 birazdan geleceğim diyerek saatlerce gelmeyen mobilyacı ya şeytan diyor iade et aldığını
Kocam geldi ben dinleyeceğim ona kolay gelsin az daOooy Allah kolaylık versin Nane
Eşime sitem ettim geldi o yüzden iyi oldu aslında iş için şehir dışında ama zorlanıyorum artıkSakin ol kuzum vardır bir hayır de
Güle güle sağlıkla kullan
Offf yaaa hemen yakalayın düzelttim ama bikere gördünüz bonusss az gözünü kapat görme eleeeBak hala komşum diyorsun
O harf hatası Bonuscanın gözünden kaçmaaaz
Benim de
Öyle güzel oldu ki hep böyle bundan sonra. Hızlı hızlı yiyorlar çocuklar hadi diye yalvarmadanMutfak toplu, bulaşık makinesini de çalıştırdım çıkıyorum
Valla maşallah jetgiller her birinize birer kurdela takıyorum şuan
Lakin boğazınıza dizilmiyor mu apar topar mı yiyosunuz napıyosunuz düşünmeden edemiyooreee
Kitle kocaya, enişte uğraşsın biraz daKocam geldi ben dinleyeceğim ona kolay gelsin az da
Ben kaçırdım mı o kısmı?Öyle güzel oldu ki hep böyle bundan sonra. Hızlı hızlı yiyorlar çocuklar hadi diye yalvarmadan
Sivasin başka ilçesinde çalışıyor ama 300 km yakın mesafe var hastaneye geldi bizi eve bırakıp tekrar gittiydi bugün geldi bir süre dinlenirim tekrar giderKitle kocaya, enişte uğraşsın biraz da
Güle güle kullan iyi günlerde oturun
Seni en iyi ben anlarım sakin olEşime sitem ettim geldi o yüzden iyi oldu aslında iş için şehir dışında ama zorlanıyorum artık
Kalkıp 10 dk icinde toplamazsam bidaha toplayamıyorum ben gitmeden hadi diyorumBen kaçırdım mı o kısmı?
Çocuklara yarışmaya katıldığını falan mı söyledin, niye öyle hızlı yiyorlar?