- 25 Ekim 2013
- 7.995
- 19.129
- 50
sağolasın swetcim çok şükür geçtimpapatyamm tebrik ederim abla sınavı başarılı geçmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın swetcim çok şükür geçtimpapatyamm tebrik ederim abla sınavı başarılı geçmiş
Ben tedayülden kalkmışımDaha yeni 39 umu doldurdum 40 a selam verdim inşallah 40.yaşım bana hayır getirir 40 ın maneviyatını hissetmek nasip olur
Hayırlı olsun teprik ederimsağolasın swetcim çok şükür geçtim
maşallah büyümüş senin kız benim torun ayın 23 de 14 aylık olcak çok hareketli yerinde durmuyo28 aylık oldu bizim kız büyüdü de bizim evin bebeği işte
sağolasın efsercimHayırlı olsun teprik ederim
bende bugün 49 umu dolduruyorum, 50 ye selam veriyorum. hayırlarla gelsin inşallah yeni yaşlarımızDaha yeni 39 umu doldurdum 40 a selam verdim inşallah 40.yaşım bana hayır getirir 40 ın maneviyatını hissetmek nasip olur
senden önce ben varım en büyüğünüz olarakBen tedayülden kalkmışım
Nice mutlu senelere ablabende bugün 49 umu dolduruyorum, 50 ye selam veriyorum. hayırlarla gelsin inşallah yeni yaşlarımız
Doğum günün kutlu olsunbende bugün 49 umu dolduruyorum, 50 ye selam veriyorum. hayırlarla gelsin inşallah yeni yaşlarımız
Nasıl kaçırmışız doğum gününü 16 mart Yeni yaşın güzellikler ile gelsin bonusum musmutlu yıllarDaha yeni 39 umu doldurdum 40 a selam verdim inşallah 40.yaşım bana hayır getirir 40 ın maneviyatını hissetmek nasip olur
yeni yaşın güzellikler ile gelsin mutlu yıllar ablabende bugün 49 umu dolduruyorum, 50 ye selam veriyorum. hayırlarla gelsin inşallah yeni yaşlarımız
Yeni yaşın sagluk güzellik mutluluk bol sevinçler getirsin canım ⚘bende bugün 49 umu dolduruyorum, 50 ye selam veriyorum. hayırlarla gelsin inşallah yeni yaşlarımız