Ya çık artık şu keşfettengece gece güldürdün sen ne zaman namaza başlıyon haci abla
Hadi ramazan günlüğüne bi geçiş yapalım.beraber kahvemizle
Günlük okumalarını hepisi bitti mi
Hadi beeBen bilmem Allah bilir erken ve uzun oluyorum kabus gibi.
Keşfetlere düştüm işte o kutu kutu pense
Bence de mutfağı yeni bitirmiş sayılır bualsik çıkmasın diyeHayal kahve yapmamak için yatıcam dedin dimi
Yorgunluktan ayak bileklerim ağrıyorHayal kahve yapmamak için yatıcam dedin dimi
Siz yapsanız ben içsem keskeeeBence de mutfağı yeni bitirmiş sayılır bualsik çıkmasın diye
Ooh afiyet olsun sizeYapıyorum sütlü türk kahvesi
Yukarı kaldırdın mı ayaklarınıYorgunluktan ayak bileklerim ağrıyor
Hiiiç gözün arkanda kalmasınOoh afiyet olsun size
Yataktayım kaldıracak yer yok ki uyuyunca geçer belkiYukarı kaldırdın mı ayaklarını
Kiz sen iyi bile dayandın maşallah ben dün direk uyuya kalmıştım koltuk ta oğlum hamakta kocam koltuktaYorgunluktan ayak bileklerim ağrıyor
Hiiiç gözün arkanda kalmasın
Yorgunluktan uyuyamıyorum gönül ama gidiyorum şimdi basımada ağrı girdi zaten.Kiz sen iyi bile dayandın maşallah ben dün direk uyuya kalmıştım koltuk ta oğlum hamakta kocam koltukta
Bi uyandım gece 3 30
Kocam sagolsun çayın altını açık bırakmış ve çaydanlık birazcık yanmış gene 3 saate az bile yanmış hamdolsun verilmiş sadakamiz varmış
Tamam bende sade yapayımYapıyorum sütlü türk kahvesi
Tamam canım hadi sen dinlen iyi gecelerYorgunluktan uyuyamıyorum gönül ama gidiyorum şimdi basımada ağrı girdi zaten.
Allah korumuş ya 3 saatte iyi ki büyük bir şey olmamış