- 13 Ağustos 2022
- 6.237
- 25.582
Şöyle bi masaj yapanım yok ki
Kendin kiloları veriyon tabi bana sahurda pilav yedirecek püüüü sanaSahur da 1 er tabak kaşıklayın en iyisi
Senin zaten az yaw boyunda uzunKendin kiloları veriyon tabi bana sahurda pilav yedirecek püüüü sana
Merhabalar. Aranızda KPSS çalışıp aynı zamanda evli olan var mi ? Hem evi hem sınavı nasil ayni anda yürütebiliyorsunuz önerisi olan var mi
Onlarinda güzel önerilerini belkiyorimgolgefeslegeni Lidlaylim var.
Bende vardım ama bıraktım geceleri çalışıyordum ben. Ne zaman çalışmaya başlasam kızım sürekli uyandı durdu canım sıkıldı benimde şevkim kırıldı. Çocuk yoksa daha kolay çalışmak tabi
Fırsatınız varken çalışın derim. Çocukla zor gerçekten. Ben çok pişmanım çocuk yokken sıkmadığım için.Onlarinda güzel önerilerini belkiyorimçocuk yok şuan çalışmak için güzel vaktim var. Eşim yoğun çalışıyor eve az kalıyor ama ben her bos vaktimde temizlik yapmaya çalışıyorum
Doğru diyorsunuz hayatımın en müsait dönemi diyebilirimFırsatınız varken çalışın derim. Çocukla zor gerçekten. Ben çok pişmanım çocuk yokken sıkmadığım için.
Sürekli çok derin temizliğe girmeyin sabahları halledip kalan zamanda derse oturabilirsiniz
Evet abla ben tamda yazdığın saatte başladımGonulmeyvesi canım eve geldik abdest alıp yatsı ve teravih kılıp sonra kuran okuyacağım sen başladın sanırım
Bak iyi hatırlattın azda olsa bende yapicam yaklaşık 3 saate ne sigdirabilirswm ama ince maneviyatGözler gidip geliyo az kaldı gidici
Bende ne yapsam diye düşünüyorum kuran okusam iyi olur ama sanki kilo aldım bi yanımda leslie yap diyor resmen sag ve sol melekler konusuyo
Benim de pilav kaldı birazını yarına "ayran çorbasi" yapicam kalanı da buzluğa atarım diye dusunuyordum bendePilav baya var bonus 3 tabak çıkar yani bölüp bölüp mu buzluga koyuyum ? Ama şehriye var içinde sorun olur mu ?
Bunda neden hüzünlendim
Sağol gönülcümBenim de pilav kaldı birazını yarına "ayran çorbasi" yapicam kalanı da buzluğa atarım diye dusunuyordum bende
Ellerine sağlık vede Allah kabul etsin canım