Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sanada afiyet olsunGonulmeyvesi afiyet olsun
Arkadaki sarmaşık monstera eltimden geldi suda köklenicek sonra dikilecek.
Teşekkür ederim sanada afiyet olsun
Çok hoş görünüyor ciceksepetinde görmüştüm
Aaa bu öylesi mi ben o zaman farklı görmüşümSarkıtacak yerim yok yosun sopası alıp ona sardırıcam inş
Aynen sabah çalışıp temizliği akşam üstüne bırakabilirsinizDoğru diyorsunuz hayatımın en müsait dönemi diyebilirim teşekkür ederim öyle yapayim ama sabahda verimli saatler gitmesin diye düşünüyordum ders aralarinda yapmak mantıklı sanırım
Bonus
Ben bunun biraz daha dik duranini görmüştüm
Bende mi alsam.bundan çok hoşuma gitti şuan
Bakabilir miyim acaba
Çiçeğimmmm benimde hem favorilerimde inşallah bir gün
Hatta ağladığım günlerde uyurken hep bu şekilde açar dinlerim
Merhabalar. Aranızda KPSS çalışıp aynı zamanda evli olan var mi ? Hem evi hem sınavı nasil ayni anda yürütebiliyorsunuz önerisi olan var mi
@golgefeslegeni Lidlaylim var.
Bende vardım ama bıraktım geceleri çalışıyordum ben. Ne zaman çalışmaya başlasam kızım sürekli uyandı durdu canım sıkıldı benimde şevkim kırıldı. Çocuk yoksa daha kolay çalışmak tabi
Benimde küçük kızım var sweetin dediği gibi cocukla çalışmak cok zor sizin suan durumunuz musaitmis elinizden geldigince çalışın temizlik her zaman yapılıyor sınavdan sonra pisman oluyor insan çalışmadığı anlaraFırsatınız varken çalışın derim. Çocukla zor gerçekten. Ben çok pişmanım çocuk yokken sıkmadığım için.
Sürekli çok derin temizliğe girmeyin sabahları halledip kalan zamanda derse oturabilirsiniz
Sarjım bitti gidip uyudum yapamadm benBak iyi hatırlattın azda olsa bende yapicam yaklaşık 3 saate ne sigdirabilirswm ama ince maneviyat
Bende de var monstera daha sulamasını çözemedim 3aydie bende ayda 1suluyorum yinede 1yapragi sarardjBonus
Ben bunun biraz daha dik duranini görmüştüm
Bende mi alsam.bundan çok hoşuma gitti şuan
Bakabilir miyim acaba
Kesinlikle öyle 4 ay gibi kisa bir süre var ama diğer türlü de evi eşimi ihmal ediyorum psikolojisi oluyor birazBenimde küçük kızım var sweetin dediği gibi cocukla çalışmak cok zor sizin suan durumunuz musaitmis elinizden geldigince çalışın temizlik her zaman yapılıyor sınavdan sonra pisman oluyor insan çalışmadığı anlara