- 2 Ağustos 2013
- 34.205
- 101.997
Sarmalar buzluğa atılır da. Tavukla pilav olmaz tabiGecenin sonuncusu benim yeni bitirdim mutfağı çay koydum içiyorum. O kadar çok yemek yapmışım ki ne yapıcam bilmiyorumpilav arttı yaprak sarması lahana sarması tavuk yemeği. Yarın Salı çarşamba iftara davetliyiz
Af buyur bonusumTürkçe meali nedir faidatlının
Yani acaba mecazen mi yazdın gibi anlamış olabilir
Sen İyi kalpli bir ablamızsın ama eltilerden genelde nadiren böyle bahsedildir
Muhtemelen acaba bu zarif naif eltinin altında başka bir şeymi var diye düşünmüş olabilir
Kesin yine yanlış anladım
Bonus
Gecenin sonuncusu benim yeni bitirdim mutfağı çay koydum içiyorum. O kadar çok yemek yapmışım ki ne yapıcam bilmiyorumpilav arttı yaprak sarması lahana sarması tavuk yemeği. Yarın Salı çarşamba iftara davetliyiz
Sarmalar buzluğa atılır da. Tavukla pilav olmaz tabi
Sarmaları zaten sarıp buzluga koymustuk buzluktan çıktı zaten geri koyamam sanırım.Hayalcim kaynat hemen kavanozla onları.
SArmayı dikkatli koyarak kavanozlamıştık annemle olmuştu.
Pilav çok değilse az az yayla çorbasında kadınbudu köftede falan kullanmak için dondurucuya koyabilirsin
Doğru zayıf eltim hemde zarif gerçekten çok ince düşünceli bonusumm özellikle çocuk konusunda.Şimdi ben o mesajı limonsuz yazdı sandım ve minik bir dokundurma yaptığını düşündüm.
Ve de zarifi belki kadın zayıftır diye düşünüp gündüz paylaştığım bu videodaki mazaratüle uygun gördüm.
Ama kelimeyi hatırlamadığım için faidatsız dedim.
PEnyezin zarif eltisiyle hiç bir ilgim yoktur.
Pilav baya var bonus 3 tabak çıkar yani bölüp bölüp mu buzluga koyuyum ? Ama şehriye var içinde sorun olur mu ?Hayalcim kaynat hemen kavanozla onları.
SArmayı dikkatli koyarak kavanozlamıştık annemle olmuştu.
Pilav çok değilse az az yayla çorbasında kadınbudu köftede falan kullanmak için dondurucuya koyabilirsin
Maşallah abla Allah banada böyle elti nasip etsin inşallahDoğru zayıf eltim hemde zarif gerçekten çok ince düşünceli bonusumm özellikle çocuk konusunda.
20 yıldır bir kez imalı söz, davranış görmedim. O sebeple Allah için severim kendisini. çocukların bize karşı olan sözleri, davranışları karşısında anlıyorum ki anneleri yani eltim, bize karşı hep yenge amca değil anne baba gibi davranmalarını öğretmiş. Sağolsun ne diyeyim Allah razi olsun ondan
Bana sorun olmaz ben severim yoğurtlu çorbada size sorun olur muPilav baya var bonus 3 tabak çıkar yani bölüp bölüp mu buzluga koyuyum ? Ama şehriye var içinde sorun olur mu ?
Yani bilmiyorum ki sorun olsun olmasın o kadar pilavı başka şekilde degerlendiremem artık mecbur çorbaya koyacağımBana sorun olmaz ben severim yoğurtlu çorbada size sorun olur mu
Araya kaynamışım sankiŞimdi ben o mesajı limonsuz yazdı sandım ve minik bir dokundurma yaptığını düşündüm.
Ve de zarifi belki kadın zayıftır diye düşünüp gündüz paylaştığım bu videodaki mazaratüle uygun gördüm.
Ama kelimeyi hatırlamadığım için faidatsız dedim.
PEnyezin zarif eltisiyle hiç bir ilgim yoktur.
Senin eltin var mı bonus ?
herkes eltisinden o kadar şikayetçi ki ilk kez duyuyorum eltisiyle iyi olanı maşallah
Elimi kaldırırken ben de duymadım der gibi olmuş da benim de aram iyi demek istedim aslındaSenin eltin var mı bonus ?benim 2 tane var ama ikiside uzakta birisiyle küsler hiç gelmiyorlar görmedim bile diğeri senede 1 kez gelir ya da gelmez pek muhabbetimiz yok bekar kaynım var inşallah onun karısıyla iyi anlaşırım
Onları yaparsan herkesle mutlu olursun şekerimbunları yaparsam biz de iyiz eltimle
MaşallahElimi kaldırırken ben de duymadım der gibi olmuş da benim de aram iyi demek istedim aslında