Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sarmalar buzluğa atılır da. Tavukla pilav olmaz tabi

Al emoji kullanmıyosun dediniz burda vacip oldu

Şimdi öncelikle yanlış anlaşılmanın diyarı beynimden herkese iyi akşamlar

Af buyur bonusum Türkçe meali nedir faidatlının

Hayalcim kaynat hemen kavanozla onları.

SArmayı dikkatli koyarak kavanozlamıştık annemle olmuştu.

Pilav çok değilse az az yayla çorbasında kadınbudu köftede falan kullanmak için dondurucuya koyabilirsin

Şimdi ben o mesajı limonsuz yazdı sandım ve minik bir dokundurma yaptığını düşündüm.

Ve de zarifi belki kadın zayıftır diye düşünüp gündüz paylaştığım bu videodaki mazaratüle uygun gördüm.
Ama kelimeyi hatırlamadığım için faidatsız dedim.

PEnyezin zarif eltisiyle hiç bir ilgim yoktur.

Sarmalar buzluğa atılır da. Tavukla pilav olmaz tabi

Pilav çok değilse az az yayla çorbasında kadınbudu köftede falan kullanmak için dondurucuya koyabilirsin
Sarmaları zaten sarıp buzluga koymustuk buzluktan çıktı zaten geri koyamam sanırım.

Doğru zayıf eltim hemde zarif gerçekten çok ince düşünceli bonusumm özellikle çocuk konusunda.

20 yıldır bir kez imalı söz, davranış görmedim. O sebeple Allah için severim kendisini. çocukların bize karşı olan sözleri, davranışları karşısında anlıyorum ki anneleri yani eltim, bize karşı hep yenge amca değil anne baba gibi davranmalarını öğretmiş. Sağolsun ne diyeyim Allah razi olsun ondan

Pilav baya var bonus 3 tabak çıkar yani bölüp bölüp mu buzluga koyuyum ? Ama şehriye var içinde sorun olur mu ?

Maşallah abla Allah banada böyle elti nasip etsin inşallah herkes eltisinden o kadar şikayetçi ki ilk kez duyuyorum eltisiyle iyi olanı maşallah

Araya kaynamışım sanki

Elimi kaldırırken ben de duymadım der gibi olmuş da benim de aram iyi demek istedim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…