- 12 Haziran 2019
- 17.558
- 106.490
- 36
Mutlu olurum demedim kız en azından anlaşıyoruz bi şekildeOnları yaparsan herkesle mutlu olursun şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu olurum demedim kız en azından anlaşıyoruz bi şekildeOnları yaparsan herkesle mutlu olursun şekerim
kötü olmayında iyi kötü anlaşın işte yürür gider öyleMutlu olurum demedim kız en azından anlaşıyoruz bi şekilde
Benimde bir eltim var benden 10 yaş büyük benden küçük gibi davrandığı için ilişkimiz kördüğüm oldu ikimizde çözmek istemedik Dolaşık karışık gezdikElimi kaldırırken ben de duymadım der gibi olmuş da benim de aram iyi demek istedim aslında
UYu dinlen güzelce nabıyon burdaTövbe yarabbim sarhoş gibiyim o kadar yoruldum ki topuklarım ağrıyor
NE kadar güzelmiş
PLastiği diyon dimiO altındaki aparatı biraz daha güzel yapsalarmış
EvetPLastiği diyon dimi
Herkese iyi geceler
Örgü mörgü kapatırdık alaydık
Pişmiş ya koyulur bence.Sarmaları zaten sarıp buzluga koymustuk buzluktan çıktı zaten geri koyamam sanırım.
Sahur da 1 er tabak kaşıklayın en iyisiPilav baya var bonus 3 tabak çıkar yani bölüp bölüp mu buzluga koyuyum ? Ama şehriye var içinde sorun olur mu ?
Tövbe yarabbim sarhoş gibiyim o kadar yoruldum ki topuklarım ağrıyor
Eşim dışarda onu bekliyorumUYu dinlen güzelce nabıyon burda