Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hadi kızlar temizlik yapmıyormusunuz☺☺☺cuma nasip olursa memleketime gidecem işleri yetiştirmem lazım.dün gece koltukları sildim.is başa düşünce gecede yapılıyormuş temizlik.bugün mutfak dolapları nın dışını silecem.içi yetişmez zaten temiz sayılır.bide ucu diktörtgen moplar varya elinde yıkayıp takıyorsun.ondan alıcam banyo ve wc duvarları için.kolaylık olur dimi kizlar

Hadi kızlar temizlik yapmıyormusunuz☺☺☺cuma nasip olursa memleketime gidecem işleri yetiştirmem lazım.dün gece koltukları sildim.is başa düşünce gecede yapılıyormuş temizlik.bugün mutfak dolapları nın dışını silecem.içi yetişmez zaten temiz sayılır.bide ucu diktörtgen moplar varya elinde yıkayıp takıyorsun.ondan alıcam banyo ve wc duvarları için.kolaylık olur dimi kizlar
Oyyyuyyyy kızzzzzz gece gece iş mi yapıyorsun yoruldun valla❤️❤️❤️

Oh en temiz mis kokulu sayfa burasi... icim acildi.
Herkese merhaba gunaydin selamlar
Gaza geldim kalkip cekmece dolap duzenleyip dönecem 😂.
Hoş geldin aramıza 😊
Bayram da temizlik yoook bana 😁
O mopların kovalı olanlarından alıcam ben çok istiyorum

Benim de iki çocuğum var. Normalde takıntılı biri değilim ama eşim beni çok sıkıyor. Dağınıklık görünce sinirleniyormuş :lülülü:
Elim sürekli evin üzerinde ama istediğim gibi olmuyor maalesef.
Tecrübeli hanımlardan destek bekliyorum.
Ayni bizim evin halleri canim
Bende 1 cocuk daginik ben, titiz herifff.

Kahvalti yapmak yanlış
Kahvalti etmek dogruymus. Ben de yanlis kullaniyordum hatta ne alaka etmek cok kkabaderdim.
Sonra bi tdk ya bakayim dedim
Matntigi da surdan geliyormus
Mesela park yapmak belediyenin isi sifirdan insa ediyor
Park etmek bizim olayimiz.
Banyo yapmak, duş almak yerine yikanmak dogru kullanimmis 😂😂😂😂
Takintili degilim ama paylasmak istedim bugun birsey paylasmis olalim bilgimiz tazelensin 😘😍

Merhabaa ben de evime geldim bol bol çamaşır yıkayıp bulaşık makinesini doldur boşalt yapıyorum
Anladım ki evde 2 kişi olsak da ipin ucunu bırakınca savaş alanına cevirebiliyormuşuz
Ama bu topik olmasaydı daha da beter olacaktı eminim :olamaz: :sus:

Bayram ha geldi ha gelecek temizlik yetişecek mi derken bugün son gün kızlar. Içim burkuldu nedense.😥
Hoş geldin deniz diyette deniz diyette ❤hos bulduk canummm❤❤
Bende parex in var. Onunla yerleri siliyorum duvar icin de iyi fikir.
Hatta bazen cam bile siliyorum. Su lekesi oluyor sonra kurulamak istiyor ama de cok kullanisli
Hoş geldin aramıza 😊

Bayram da temizlik yoook bana 😁
O mopların kovalı olanlarından alıcam ben çok istiyorum
Hos bulduk premsesssimmmm
Ne guzel topic acmissin kiz yerimseni ben .

Sabah gazla cocuk odasindaki tüm cekmece ve dolap iclerini yerlestirim. Guzel oldu.
Mutfagi topladim.
Bacaklarim agridi cekmece yerlestirmekten 😂 simdilik dinleniyorum baskanlarimmm
Sirada yatak odasi sonea giyinme odasi var.
Benim cok fazla esyam var. Çocuğun da öyle. Biraz azaltmak lazim.

Simdi sizlere bir sorum olacak.
1.Baharat dolabiniz nasil hangi kaplarda sakliyorsunuz
2.Erzak dolabiniz nasil...
mesela 5 kilo seker, 5 kilo unu neye koyuyorsunuz.
Mümkünse fotolu fikirler istiyorum 😂

Kendi sorularima cevap veiyorum
1. Baharat dolabimda 3 cesit kap var 5li porselen ceyiziminkiler , sonradan aldigim 4lu küçük kavanoz..
Birde oglana yedirdigim mama kavonozlari 😂
Görüntü kirliligi var napmaliyim.

2. Erzaklari 1 litrelik cam kavanozda saklıyorum. Konserve yaptigimizda
Ama kucuk oluyor. Un kabi yeni aldim 7lt. Hobby marka marketten dikdortgen.
Seker icindemi ayni kovadan alsam.

X