- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Aman dikkat et ablacım. Gerekmedikce çıkmayın dışarı.
doğrudur aynen şimdide öyle
ya 3 gündür çok sıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğrudur aynen şimdide öyle
ya 3 gündür çok sıcak
Cok tesekkur ederim canim. Guzel fikir oldu bana .Ben 8 lt cam kavanozlara koyuyorum. Pirinç, bulgur ve şeker. Unu 10 lt lik plastik bir kaba koyuyorum.
Mercimek, kısırlık bulgur, kırık pirinç gibi yiyecekleri de 1 lt lik reçel kaplarına koyuyorum boşalınca.
Baharatlar için da fotodaki gibi kullanıyorum
Saglikla kucagina al insallah canim..Sancı cekmicem
Allah razı olsun.Saglikla kucagina al insallah canim..
Allah isteyenlere hayirlisiyla tez zamanda versin
Merhaba tosiacimMerhaba kızlar nasılsınız?
Kaç gündür giremedim, zaten 2 gün ban yemişim
Evi temiz düzenli tutmaya çalışıyorum hala ama ev işi mi nankör ben mi pisim anlamadım
Bir bebek ve bir kadın bir evi ne kadar hızlı kirletebilir ki
Hepinize iyi geceler
Evi işi nankör canım. Sıkma canını boşaMerhaba kızlar nasılsınız?
Kaç gündür giremedim, zaten 2 gün ban yemişim
Evi temiz düzenli tutmaya çalışıyorum hala ama ev işi mi nankör ben mi pisim anlamadım
Bir bebek ve bir kadın bir evi ne kadar hızlı kirletebilir ki
Hepinize iyi geceler
Bayramda eşimi oturuyorken yakaladım ve hepsini önüne döktüm. Hepsini seçti düzenledi, atılacakları attı sağ olsun.15 ağustos ödevi :
Makyaj malzemeleri, kişisel bakım ürünleri vs düzenlemek, kullanmadıklarımızı atmak, organizer tarzı kutulara koymak.
Ben organizer olarak peynir kutularını kullanıyorum, dışlarını eski bir penyemin kolunu kesip onunla kaplamıştım, fikir olsun
Hayırlı yolculuklar şimdidenGünaydın kızlar yarın yola çıkıyorum.çok işim var.evden kacmak istiyorumşuan da kahve içiyorum
ödev güzelde benim yok makyaj malzemelerim nasıl olacak ama kızımın var yaptıra bilirsem15 ağustos ödevi :
Makyaj malzemeleri, kişisel bakım ürünleri vs düzenlemek, kullanmadıklarımızı atmak, organizer tarzı kutulara koymak.
Takı ve tokaları da.
Ben organizer olarak peynir kutularını kullanıyorum, dışlarını eski bir penyemin kolunu kesip onunla kaplamıştım, fikir olsun
Teşekür ederimHayırlı yolculuklar şimdiden
Abla tokan, kremin falan da mı yok, onları düzenlersinödev güzelde benim yok makyaj malzemelerim nasıl olacak ama kızımın var yaptıra bilirsem