- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
Ciddi anlamda burda gaza geliyorum sanki biri gelipde evimi kontrol edecekmis gibiObayı takip et belki aşka gelirsin burdaki gibi
Diyeti de bi deneyeyim canim sende basladin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi anlamda burda gaza geliyorum sanki biri gelipde evimi kontrol edecekmis gibiObayı takip et belki aşka gelirsin burdaki gibi
Bugün ufak ufak başladım kuzu.şu bayram bitsin kızlar da başlicak inşallahCiddi anlamda burda gaza geliyorum sanki biri gelipde evimi kontrol edecekmis gibi
Diyeti de bi deneyeyim canim sende basladin mi
Oyle diye 3 gunun 3 u de evden.disari cikmamak mi gerek peki cnm arabasi olmayan eve hapismi olsunAynen çok zor . Hele İstanbul'daysan daha da zor. Bedava diye millet tıka basa dolduruyor bide çocukları da oturtuyolar,kucaklarina alma zahmetinde bulunmuyor hiç biri..
Vallahi dolmuşlar boş gezilir tabi,,.Oyle diye 3 gunun 3 u de evden.disari cikmamak mi gerek peki cnm arabasi olmayan eve hapismi olsun
Tamam canim baslayalim bari onun sayesinde fazlalaiklarimi veririmBugün ufak ufak başladım kuzu.şu bayram bitsin kızlar da başlicak inşallah
Benimki de iki üç gündür ılık gibi soğuk.havalar bi düşse o da rahatlicak ben dehu kızlar nasılsınız bakayım
çok sıcak bu gün bura 47 dereceydi
2 gündür benim buz dolabı kafayı yedi
ya sıcaktan ☀
AnlaştıkTamam canim baslayalim bari onun sayesinde fazlalaiklarimi veririm
vallah yarın daha sıcak olacak yaBenimki de iki üç gündür ılık gibi soğuk.havalar bi düşse o da rahatlicak ben de
kızlar ne için anlaştınızAnlaştık
Oy deme annem ya.vantilatör de gitti benim tam da sıcaklarda.valla ruhu teslim edecez az kaldıvallah yarın daha sıcak olacak ya
Diyete başlicaz dakızlar ne için anlaştınız
yok ben almıyayımDiyete başlicaz da
ya benim kilima var ama mutfak tamOy deme annem ya.vantilatör de gitti benim tam da sıcaklarda.valla ruhu teslim edecez az kaldı
Seni biliyoz canımyok ben almıyayım
biliyorsun tabiki0
Seni biliyoz canım
Benim ev gibi hem en üst kat hem heryerren güneş alıyoya benim kilima var ama mutfak tam
güneş alıyor ya
biliyorsun tabiki
Hadi öpüldünüz