- 24 Ekim 2019
- 7.188
- 41.537
Yapalım o zaman, ihtiyacı olan, temiz hissetmeyen yapsınYaparsanız katılım sağlarım, iş sonrası 1 2 dolap olacak şekilde. Planladığım bir şeydi ama bir niyetlenememiştim ben de..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapalım o zaman, ihtiyacı olan, temiz hissetmeyen yapsınYaparsanız katılım sağlarım, iş sonrası 1 2 dolap olacak şekilde. Planladığım bir şeydi ama bir niyetlenememiştim ben de..
Ben hazır evde de çok işim yokken bu akşamdan başlıyorum o haldeYapalım o zaman, ihtiyacı olan, temiz hissetmeyen yapsın
Mutfak dolaplarını her gün dıştan siliyorum akşam bulaşığından sonra, şöyle bi üstünden geçince uzun vadede yağlanmıyor, parmak izi vs olmuyor.
Ama içini silesim var bu ara.
Şöyle açtığımda bi ferah koksun.
Düdüklünün lastiği yemek kokmuş, kokusu dolaba sinmiş gibi hissettim gıcık oldum.
Dolap içi silme etkinliği mi yapsak, gelenler olursa siliyim diyorum ama bugun mu bilemiyorum
Bünye onu seviyor napıyımHiç kusur kalma ağlamalı şeylerde saqın
O halde mutfak dolap içlerine dalıyoruz.
İhtiyacı olan gelsin.
2 gün.
Bugun ve yarın müsait olan silsin bitirsin.
Ben 2 saat içinde başlarım, şimdi yine dışarı çıkmam lazım.
Bitiremezsem akşam devam ederim.
Hoş buldum Efserim nasılsınHoşgeldin bitanem
annen nasıl oldu pare fizik tedaviye başladınızmıHoş buldum Efserim nasılsın
Başladık ablacımannen nasıl oldu pare fizik tedaviye başladınızmı
Ettim etiimTövbe yarabbim. Şikayet et. Deli mi ne. Uyuz oluyorum böylelerine
Benim de aklımda o var ama içindeki mrtüleri değişmek kapitone diktirmek istiyorum. O yüzden erteliyorum sürekli. Sen başlıyorsun aşağı msjda gördüm ne çabukkkMutfak dolaplarını her gün dıştan siliyorum akşam bulaşığından sonra, şöyle bi üstünden geçince uzun vadede yağlanmıyor, parmak izi vs olmuyor.
Ama içini silesim var bu ara.
Şöyle açtığımda bi ferah koksun.
Düdüklünün lastiği yemek kokmuş, kokusu dolaba sinmiş gibi hissettim gıcık oldum.
Dolap içi silme etkinliği mi yapsak, gelenler olursa siliyim diyorum ama bugun mu bilemiyorum
YaaNe kadar çabuk oldu öyle yaa okumadan imzaladım gibi oldu
Ohooo örtü diktirene kadaaaarrrrEttim etiim
Benim de aklımda o var ama içindeki mrtüleri değişmek kapitone diktirmek istiyorum. O yüzden erteliyorum sürekli. Sen başlıyorsun aşağı msjda gördüm ne çabukkk
Yastıkları düzledim derken Serocum?1de başladığım maratonum 3te bitti.
Bisküvim ağzımda kahvem masamda yazıyorum.
Mitteşemmm atmayı unutmayın
Bütün odaları halıları kaldırarak sildim, süpürdüm.
Oturma odası, salon koltukları süpürdüm
Yastıkları düzledim.
Oturma odasının camını ve korkuluklarını sildim.
Bütün odaların cam önlerini sildim, salon hariç
Tuvalet banyo süpürdüm sildim.
Tv sildim.
Sehbaların tozunu kızıma aldırdım
Aynaları sildim.
Çamaşır makinasındaki çamaşırları kurutmaya attım.
Banyo wc paspaslarını değiştirdim.
Halıları serdim.
İki iş olmasın sonra banaOhooo örtü diktirene kadaaaarrrr
Eve yeni düştüm az soluklanıyım, kızlara yemek koyayım, başlıcam.
Çok soğuk dışarısı
Ya hayır o öyle değilYastıkları düzledim derken Serocum?
Benim ütülenecekleri ayırmamdan daha zor değil amma neeyyyyysseee
Heeeaaaa taamam o zaman yaa, epey yorucu, iş değeri var, bugun ben de kırlentleri bi düzeltiyim dedim ama o gücü bulamadım.İki iş olmasın sonra bana
Ya hayır o öyle değil
Üstüne oturduğumuz koltuk yastıkları varya onları kaldırıp süpürüp geri yerleştirdim yani. Bu ütü ayırmak gibi bişy değil
Çok tatlısın pinpinBen başlıyorum dolap içlerini silmeye.
Her dolap için ayrı madde yazarım, çok görünür
14 adet mutfak dolabı var, içinde raflar falan derken ohoo
Hoçça galın gidiyom ben
aynı şehirdesin değil miSelam hanımlar bu arada, haftasonu misafirinden sonra anca bugün normale döndüm,
Evi dün temizledim. İşten çıkınca sadece yemek yapacağım bugün, ona da belki kayınvalideme giderim.
Çamaşırlar kuruduysa onları kaldırıp yeni çamaşır yıkamam lazım hepsiii bu kadar
nasıl 14 dolap var kapakları tek tekmi sayıyosun mutfağınmı çok büyük ?Ben başlıyorum dolap içlerini silmeye.
Her dolap için ayrı madde yazarım, çok görünür
14 adet mutfak dolabı var, içinde raflar falan derken ohoo
Hoçça galın gidiyom ben