- 8 Aralık 2011
- 44.060
- 153.840
Sarıbezle devam etmenBen kendimi naparsam yapayım safiye olarak nasıl kodladım size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarıbezle devam etmenBen kendimi naparsam yapayım safiye olarak nasıl kodladım size
Ama bak efserim sabah mutfağa gidiyorum sarı bezi alıyorum üzerine bolca çamaşır suyu sıkıp tezgahı ocağı siliyorum akşam kapanış yine sarıbez hayatımda olmazsa olmaz başka bezler denedim yok olmuyo illa sarı bez bi de çamaşır suyuSarıbezle devam etmen
Ah minnoşben de minnoştan gördüm
Beeyyyle bi alamet gerildiydiYayın ucundan koklamışsın sevgili balık
Sen kendi niye böyle şeylerle özleştiriyorsunAma bak efserim sabah mutfağa gidiyorum sarı bezi alıyorum üzerine bolca çamaşır suyu sıkıp tezgahı ocağı siliyorum akşam kapanış yine sarıbez hayatımda olmazsa olmaz başka bezler denedim yok olmuyo illa sarı bez bi de çamaşır suyu
Bana da benziyo kirleniyo hırpalanıyo çamaşır suyuyla cebelleşiyo ama sapasağlam
O kadar bez denedim evet vazgeçilmezim bimin beziSen kendi niye böyle şeylerle özleştiriyorsun
Ayrıca bimin bezleri tezgahta daha iyi
İfşa gecesi mi düzenlediniz bonusumBir vefasızın daha adını yazayım Saricivcivcikcik
Kim ola ki bu vefasizBir vefasızın daha adını yazayım Saricivcivcikcik
DediydimO kadar bez denedim evet vazgeçilmezim bimin bezi
napim yavrum dayanıklı o kadar şey yaşıyor ama sapasağlamDediydim
Geçen gece örgü gecesiydi bugün böle olduİfşa gecesi mi düzenlediniz bonusum
Ayy profil mesajinda oyle uygun kinapim yavrum dayanıklı o kadar şey yaşıyor ama sapasağlam
Yoo sen onlarında başını yakmak için seçildinİfşa gecesi mi düzenlediniz bonusum
bilemedim benim kafa anlık çalışıyo sonra sistem kendiliğinden kapanıyoGeçen gece örgü gecesiydi bugün böle oldu
Ben değiştirsem ne olur ki adım bi isim de sarı bezli dut gadini
Geçen gece örgü gecesiydi bugün böle oldu
Ben değiştirsem ne olur ki adım bi isim de sarı bezli dut gadini
yamulursam tezgaha yaslanırımAyy profil mesajinda oyle uygun ki
Canın sağolsunYoo sen onlarında başını yakmak için seçildin
Kim ola ki bu vefasiz