- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Son gorulme ne zaman baktin mi korkunc dedim simdi ya sey olmasinAynen ama etiket yaptım biri varmış puhahhaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son gorulme ne zaman baktin mi korkunc dedim simdi ya sey olmasinAynen ama etiket yaptım biri varmış puhahhaha
Ne çekti kimbilir yazıknerden geldiyse aklına
He kızNe çekti kimbilir yazık
Dur bakayım hahahhahha kız gelirmiş hepimiz banSon gorulme ne zaman baktin mi korkunc dedim simdi ya sey olmasin
Gelip kavga çıkarıyomuş sensin korkunç diyeSon gorulme ne zaman baktin mi korkunc dedim simdi ya sey olmasin
Ben ne diyom bu ne diyorGöbek erisin diye zorunlu açlık
aa duygulandım bak kraliçe mi . Sarı bezde mutfağın kraliçesi ama
Valla ben topuklar kaçarımDur bakayım hahahhahha kız gelirmiş hepimiz ban
Ay ben hic kavga sevmiyom banlanmak istemem. Bir defa banlandim hayatimda aglicaktimDur bakayım hahahhahha kız gelirmiş hepimiz ban
tamam tamam kocasınınkraliçesi nasılBen ne diyom bu ne diyor
Mutfaktaki kralicelik sarı beze kaldı
13 temmuz 2013 den beri yok şükürSon gorulme ne zaman baktin mi korkunc dedim simdi ya sey olmasin
Ben eskiden çok banlanırdım şimdi kimseye tokanmıyomAy ben hic kavga sevmiyom banlanmak istemem. Bir defa banlandim hayatimda aglicaktim
Neyse girmiyomuşBide ben dedim ya korkunc diye
Ben son bir aydır ban almadım zorunlu yüzünden ban aldım en son oda evlendi gitti burdanAy ben hic kavga sevmiyom banlanmak istemem. Bir defa banlandim hayatimda aglicaktim
FarkettimBen eskiden çok banlanırdım şimdi kimseye tokanmıyom
tamam tamam kocasınınkraliçesi nasıl
Kaynanasınınkraliçesi
Sen isim bulma boşver sarıbez eyi
Aaa yok mu o neden gitti ki acabaBen son bir aydır ban almadım zorunlu yüzünden ban aldım en son oda evlendi gitti burdan
ay diyom banane çekirdeğimi alıp izliyom herkeşleriFarkettim
Valla ben topuklar kaçarım