- 27 Mart 2019
- 29.005
- 103.566
Bende sanki değiştirsem de yeni isim bana olmaz gibi geliyor istenmeyen misafir gibi yapışıp kalmış yük gibiBen değişemem asıl nüfus kütüğüm neyse bu isimde o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sanki değiştirsem de yeni isim bana olmaz gibi geliyor istenmeyen misafir gibi yapışıp kalmış yük gibiBen değişemem asıl nüfus kütüğüm neyse bu isimde o
Ben varken aktiftiEskilerden arkadaşımız bayadır uğramıyor
Profil resminde seni tanidigimdan beri ayniBen değişemem asıl nüfus kütüğüm neyse bu isimde o
Aha istenmeyen misafir yapBende sanki değiştirsem de yeni isim bana olmaz gibi geliyor istenmeyen misafir gibi yapışıp kalmış yük gibi
Pareeciiim her defasinda tatliyi animsiyorum guzel oluyorBende sanki değiştirsem de yeni isim bana olmaz gibi geliyor istenmeyen misafir gibi yapışıp kalmış yük gibi
Bak şimdi iyiden merak eder oldum eskilerden kim ki söylen ya etiket yapmadanEskilerden arkadaşımız bayadır uğramıyor
Ay yoo diyetteyken iyi olmuyoPareeciiim her defasinda tatliyi animsiyorum guzel oluyor
Doğumda koydum işte Chocolita hep derim bi tanıyan pişman bi de tanımayanProfil resminde seni tanidigimdan beri ayni
Diyet ne beAy yoo diyetteyken iyi olmuyo
Odunda sağlam adı küdük münapim yavrum dayanıklı o kadar şey yaşıyor ama sapasağlam.
Dogumda miDoğumda koydum işte Chocolita hep derim bi tanıyan pişman bi de tanımayan
Hahahaha düşün dua bolumun de etiket yapmışım kim diye bakıyorlarAha istenmeyen misafir yap
Öyle değil ya buraya hep yazardı çok sevdiğimiz arkadaşımızdır hayat telaşı gelemiyordur belki SaricivcivcikcikBak şimdi iyiden merak eder oldum eskilerden kim ki söylen ya etiket yapmadan
Korkunc bu beHahahaha düşün dua bolumun de etiket yapmışım kim diye bakıyorlar
I istenmeyen misafir
Ay benim.bile.okuyasim.gelmez duayı
Dogumda mi
Aynen ama etiket yaptım biri varmış puhahhahaKorkunc bu be
Göbek erisin diye zorunlu açlıkDiyet ne be
aa duygulandım bak kraliçe mi . Sarı bezde mutfağın kraliçesi amaOdunda sağlam adı küdük mü
Kendine şöyle kralice ismleri bulup koysan
Hahahaha düşün dua bolumun de etiket yapmışım kim diye bakıyorlar
I istenmeyen misafir
Ay benim.bile.okuyasim.gelmez duayı
nerden geldiyse aklınaAynen ama etiket yaptım biri varmış puhahhaha